Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 10-12 februarie

Zăpada și gerul ne dau bătăi de cap în continuare, însă atmosfera competițiilor sportive este adesea incendiară, așa încât vă invităm și în weekendul care urmează (10-12 februarie), să susțineți sportivii dinamoviști care vor evolua în cadrul partidelor de volei, baschet, handbal și polo programate în aceste zile. Jocurile sportive sunt în plină desfășurare iar dinamoviștii au nevoie de de încurajările dumneavoastră pentru a obține rezultatele care să-i poziționeze acolo unde ne-au obișnuit dintotdeauna: între cei mai buni.

Baschet. Vineri, 10 februarie, în Arena de baschet a Federației, de la ora 1800, Dinamo va întâlni formația CS Gaz Metan care este clasată pe locul trei al clasamentului, cu 31 de puncte. Medieșenii sunt o echipă foarte solidă și greu de bătut, dinamoviștii fiind astfel obligați să joace perfect pentru a putea câștiga. Partida va conta pentru etapa a 21-a a Diviziei A masculin și va fi transmisă live de postul Digi TV.

Volei masculin. Sâmbătă, 11 februarie, cu începere de la ora 1230, Sala Extreme din București va găzdui partida dintre Dinamo și Steaua, contând pentru etapa a 18-a a campionatului. Chiar dacă în momentul acesta dinamoviștii sunt o echipă cu o valoare mult peste cea a steliștilor și stau cu 3 locuri mai în față în clasament, întâlnirile dintre aceste două formații au fost și vor fi mereu disputate, rivalitatea dintre cele două cluburi bucureștene manifestându-se la toate disciplinele sportive.

Volei Feminin. ULTIMA ORĂ: Partida Știința Bacău - Dinamo Romprest programată pentru sâmbătă, 11 februarie, SE AMÂNĂ.

Handbal. ULTIMA ORĂ: Partida Dinamo Municipal Călărași - Steaua București, programată pentru sâmbătă, 11 februarie, SE AMÂNĂ!.

Polo. Cel de-al 4-lea turneu al campionatului se află în plină desfășurare iar dinamoviștii vor susține cele mai importante partide, în fața Stelei și a lui Digi Oradea sâmbătă, respectiv duminică. Miza acestor partide constă în consolidarea întâietății echipei noastre în fața Stelei și în apropierea, în clasament, de liderii orădeni. Să le ținem pumnii poloiștilor noștri care comun un lot extrem de valoros și capabil de performanțe reale.

Program Competitional

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 8), 1 decembrie, ora 19:45: Orlen Wisla Plock (Polonia) – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), 4 decembrie, ora 12:00: Dinamo – ACS HC Buzău. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 8), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 15), 3 decembrie, ora 14:00: CS Dinamo – Real Bradu. Stadion Dinamo

Rugby. Liga Națională (finala mică), 4 decembrie, ora 11:00: Dinamo – SCM USV Timișoara. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 8), 3 decembrie, ora 16:00: Dinamo – CS Unirea Dej. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 8), 3 decembrie, ora 18:00: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 8), 5 decembrie, ora 20:00: Politehnica Cluj-Napoca – Dinamo

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Inot. Campionatul Național de poliatlon – copii, 1-4 decembrie, Târgu Mureș

Tir. Finala Cupei Mondiale – Cupa Președintelui, 28 noiembrie – 4 decembrie, Cairo (Egipt)

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 26 noiembrie a.c., bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

 

De asemenea, în perioada 30.11 -02.12.2022, nu se vor desfășura ore de agrement în bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo, având în vedere zilele libere cu ocazia celor două sărbători legale, de Sf. Andrei și de Ziua Națională a României, precum și a zilei de 2 decembrie, declarată zi liberă cu recuperare.


Vizitatori online

Avem 371 vizitatori online