Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 16-18 decembrie

Sfârșitul de an se apropie cu cu pași rapizi. Mai sunt doar două săptămâni iar sportivii și tehnicienii lor se pregătesc să înceapă o binemeritată vacanță de iarnă dar și o etapă de pregătiri intense pentru ca, în returul campionatelor, să activeze la capacitate maximă. La sporturile individuale, după Anul Nou, începe o perioadă dificilă pentru pentru aspiranții la calificările la Jocurile Olimpice.

Sfarsitul acesta de saptamana programeaza cateva meciuri si intreceri sportive de mare interes.

Volei masculin. Primul eveniment sportiv al weekendului pentru dinamoviști, ca importanță, este meciul de volei al băieților, din cadrul etapei a XI-a a diviziei A1 cu formația CMV Tomis Constanta. Tomisul ocupa locul 2, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo ocupa locul 4 cu 20 de puncte. După parerea noastră meciul este deschis oricărui rezultat, mai ales că dinamoviștii au obișnuința partidelor de 5 seturi (șase acest tur de campionat). În plus, Dinamo promovează mulți tineri în prima echipă; Dobre, Olteanu, Bălan pot însemna un plus de vitalitate care însă poate compensa mai mult sau mai puțin lipsa lor de experiență. Partida va avea loc duminică, 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Constanța.

Volei feminin. In cadrul etapei a VIII-a la volei feminin, Dinamo Romprest se deplasează la Lugoj pentru a intâlni formatia din localitate, ocupantă a locului 8 cu 10 puncte. Nici un meci nu mai este facil dar lotul actual al dinamovistelor ne dă dreptul să nu ne facem probleme.

Baschet masculin. Etapa a 14-a a Diviziei nationale la baschet programează pentru sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 1800, la Arena de baschet din București, întâlnirea dintre Dinamo și U Mobitelco Cluj - o formație care aspiră la titlu. Deși Dinamo vine după o înfrângere suferită miercuri, 14 decembrie, în fața liderei clasamentului (scor 85-101), suntem siguri că, la ora de începere a partidei, tribunele vor fi arhipline, ca de fiecare dată la meciurile echipei noastre.

Polo. În perioada 14 - 18 decembrie 2011 se desfășoară la Cluj-Napoca, în Bazinul Politehnica, cel de-al 3-lea turneu al Superligii la Polo. Dinamo vine după cel de-al doilea turneu în care a reușit niște rezultate de excepție și pare să confirme nivelul ridicat de formă și pregătire, prin cele 3 victorii pe care le-a înregistrat deja în primele 3 partide ale acestui turneu. Așteptăm însă cu mult interes derby-urile de sâmbătă, 17 decembrie, ora 1200, cu Steaua, și de duminică, 18 decembrie, aceeași oră, cu CSM Digi Oradea, ambele partide urmând să fie transmise în direct de Televiziunea Română.

Canotaj. Tot sâmbătă, dar de la ora 1100, canotorii se întrec în cadrul Cupei României la ergometru, la complexul AFI Palace Cotroceni. Vor participa sportivi care suntem siguri că vr fi prezenți și pe podiumul Jocurilor Olimpice de anul viitor.

Tir. Și tirul are o întrecere în acest weekend, în cadrul etapei a III a Campionatului Național, la poligonul Tunari. Competiția a început joi și se va termina sâmbătă.

Program Competitional

Program competițional 2-8 decembrie 2019

Handbal. Liga Națională (etapa 13), 5 decembrie, ora 17:30: CSM Focșani – Dinamo

Handbal. Cupa României (optimi de finală), 8 decembrie, ora 11:00: Dinamo – Dunărea Călărași. Sala Dinamo

Baschet. Cupa României (faza I, retur), 4 decembrie, ora 19:00: Dinamo Știința – CS Municipal Mediaș. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 8), 7 decembrie, ora 17:00: Dinamo Știința – CSM CSU Oradea. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), 7 decembrie: Dinamo – CS Medgidia. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 8), 7 decembrie: CSM Câmpia Turzii - Dinamo

Înot. Campionatele Europene în bazin de 25 metri, 4-8 decembrie, Glasgow (Marea Britanie)

Scrimă. Cupa României sabie seniori, 3-4 decembrie, București

Biatlon. Cupa Mondială, etapa 1, 4-8 decembrie, Ostersund, Suedia

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 353 vizitatori online