Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 16-18 decembrie

Sfârșitul de an se apropie cu cu pași rapizi. Mai sunt doar două săptămâni iar sportivii și tehnicienii lor se pregătesc să înceapă o binemeritată vacanță de iarnă dar și o etapă de pregătiri intense pentru ca, în returul campionatelor, să activeze la capacitate maximă. La sporturile individuale, după Anul Nou, începe o perioadă dificilă pentru pentru aspiranții la calificările la Jocurile Olimpice.

Sfarsitul acesta de saptamana programeaza cateva meciuri si intreceri sportive de mare interes.

Volei masculin. Primul eveniment sportiv al weekendului pentru dinamoviști, ca importanță, este meciul de volei al băieților, din cadrul etapei a XI-a a diviziei A1 cu formația CMV Tomis Constanta. Tomisul ocupa locul 2, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo ocupa locul 4 cu 20 de puncte. După parerea noastră meciul este deschis oricărui rezultat, mai ales că dinamoviștii au obișnuința partidelor de 5 seturi (șase acest tur de campionat). În plus, Dinamo promovează mulți tineri în prima echipă; Dobre, Olteanu, Bălan pot însemna un plus de vitalitate care însă poate compensa mai mult sau mai puțin lipsa lor de experiență. Partida va avea loc duminică, 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Constanța.

Volei feminin. In cadrul etapei a VIII-a la volei feminin, Dinamo Romprest se deplasează la Lugoj pentru a intâlni formatia din localitate, ocupantă a locului 8 cu 10 puncte. Nici un meci nu mai este facil dar lotul actual al dinamovistelor ne dă dreptul să nu ne facem probleme.

Baschet masculin. Etapa a 14-a a Diviziei nationale la baschet programează pentru sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 1800, la Arena de baschet din București, întâlnirea dintre Dinamo și U Mobitelco Cluj - o formație care aspiră la titlu. Deși Dinamo vine după o înfrângere suferită miercuri, 14 decembrie, în fața liderei clasamentului (scor 85-101), suntem siguri că, la ora de începere a partidei, tribunele vor fi arhipline, ca de fiecare dată la meciurile echipei noastre.

Polo. În perioada 14 - 18 decembrie 2011 se desfășoară la Cluj-Napoca, în Bazinul Politehnica, cel de-al 3-lea turneu al Superligii la Polo. Dinamo vine după cel de-al doilea turneu în care a reușit niște rezultate de excepție și pare să confirme nivelul ridicat de formă și pregătire, prin cele 3 victorii pe care le-a înregistrat deja în primele 3 partide ale acestui turneu. Așteptăm însă cu mult interes derby-urile de sâmbătă, 17 decembrie, ora 1200, cu Steaua, și de duminică, 18 decembrie, aceeași oră, cu CSM Digi Oradea, ambele partide urmând să fie transmise în direct de Televiziunea Română.

Canotaj. Tot sâmbătă, dar de la ora 1100, canotorii se întrec în cadrul Cupei României la ergometru, la complexul AFI Palace Cotroceni. Vor participa sportivi care suntem siguri că vr fi prezenți și pe podiumul Jocurilor Olimpice de anul viitor.

Tir. Și tirul are o întrecere în acest weekend, în cadrul etapei a III a Campionatului Național, la poligonul Tunari. Competiția a început joi și se va termina sâmbătă.

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• PROGRAM BAZINUL ÎN AER LIBER DINAMO, SĂPTĂMÂNA 06 - 12.07.2020

LUNI-VINERI

09:00 - 13:30 - INIȚIERE

14:00 - 16:30 - AGREMENT (culoarele 1-8)

17:00 - 20:30 - AGREMENT (culoarele 1-4)

17:00 - 20:30 - INIȚIERE (culoarele 5-8)

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ

08:00 - 11:30 - AGREMENT

12:00 - 15:30 - AGREMENT

16:00 - 19:30 - AGREMENT

Accesul se face prin sistemul de programare telefonică, astfel:

De luni până vineri între orele 13:00 - 21:00

Sâmbăta și duminica între orele 08:00 - 20:00.

Pentru toate informațiile despre accesul în bazinele de înot Dinamo, accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 373 vizitatori online