Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home

Avancronica sportiva a weekendului 28-29 ianuarie

Avem rețeta perfectă pentru a învinge gerul pătrunzător care se anunță în acest weekend: vă invităm să veniți la partidele care vor fi susținute de echipele dinamoviste în cadrul campionatelor interne. Voleiul, baschetul și handbalul sunt și în acest sfârșit de săptămână, vedetele jocurilor sportive interne iar pentru Dinamo se anunță chiar câteva partide spectaculoase care nu trebuie ratate de fanii noștri.

Volei feminin. Sâmbătă, 28 ianuarie, etapa a XIV-a a Diviziei A1 nu pare să aducă meciuri care să genereze surprize importante în configurația clasamentului. De la ora 1400, în sala Extreme, dinamovistele primesc vizita formației CSM Sibiu, actuala ocupantă a ultimului  loc al clasamentului, cu 4 puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 5 cu 25 de puncte. Din poziția a 5-a, pe care o ocupă în prezent, Dinamo trebuie să lupte pentru a lua locul formației din Piatra Neamt care însă în acest week-end va avea un meci ușor, la Iași, cu o formație aflata pe locul 9 cu 9 puncte și cu un lot mult mai puțin valoros. Formația din Tg. Mureș are un meci foarte greu, la Bacău unde se câștigă foarte rar, așa încât mureșencele vor rămâne probabil cu 28 de puncte, în timp ce dinamovistele, în cazul unui rezultat pozitiv, ar putea face tot 28 de puncte.

Volei masculin. După ce a surclasat echipa din Baia Mare în etapa trecută, Dinamo are o nouă urmăritoare în clasament, pe care o va întâlni sâmbătă, în deplasare, de la ora 1700, în cadrul etapei a XV-a. Elevii antrenorului Daniel Rădulescu sunt pe locul trei în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce pietrenii se află pe locul 4 cu 26 de puncte. În celelalte partide ale etapei nu se anunță surprize așa încât nu ne așteptăm la schimbări majore în configurația clasamentului, ci doar într-o consolidare a poziției băieților noștri în zona de play-off.

Baschet. Tot sâmbătă,  dar de la ora 1815, în Arena de baschet a Federației, Dinamo – care ocupă locul 13, cu 21 de puncte – va primi, în cadrul etapei a 19-a, vizita formației Energia Pandurii Tg. Jiu, o echipă mai bine poziționată în clasament, ocupantă a locului 8 cu 26 de puncte. Dacă Dinamo câștigă, poate urca o poziție, în condițiile în care C.S.S. Giurgiu,  ocupanta locului 11 cu 22 de puncte, joacă la Ploiești unde este foarte greu de câștigat, chiar dacă CSU nu mai este ce a fost cândva. Ocupanta locului 12, C.S.M. U Craiova, joacă acasă cu ultima clasată, C.S.S. Unirea Iași, neavând cum să piardă . Așadar le dorim elevilor lui Nicu Toader să câștige punctele puse în joc și să ofere spectacolul pe care ne-a obișnuit, în ultima perioadă, să-l vedem la meciurile echipei noastre. Partida va fi transmisă în direct de postul TVR 3.

Handbal. Sâmbătă, 28 ianuarie, de ora 1330 sau duminică, de la ora 1100 (conform planificării anunțate pe site-ul Federației de handbal), la Cluj, dinamoviștii, care ocupă locul 6 cu 13 puncte, vor întâlni, în cadrul etapei a 13-a, formația U Transilvania , o echipă care ocupă, în prezent, locul 11 cu 7 puncte. Dinamo trebuie să lupte pentru a recupera diferența de 2 puncte care o despart de ocupantele locurilor 3-5 din clasament.

Le dorim succes componenților echipelor noastre care evoluează în acest weekend iar pe suporteri îi invităm în sălile de sport, acolo unde dinamoviștii au nevoie de susținere pentru a obține rezultate cât mai bune. 

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

ANUNȚ

Mâine, 26.04.2024, sala fitness Dinamo se va inchide de la ora 13:00 pentru activități de dezinsecție.

Mulțumim pentru înțelegere!


PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 568 vizitatori online