Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Agrement In Noul An, va asteptam la Sala de fitness Dinamo

In Noul An, va asteptam la Sala de fitness Dinamo

M__04._1Odată cu venirea iernii, revenim la sala de fitness pentru a reintra şi a ne menţine în formă, înainte, şi mai ales după sărbători. În condiții ce satisfac toate exigențele, cu echipament performant și traineri experimentaţi, antrenamentele la Sala de Fitness Dinamo devin un motiv de relaxare şi revitalizare, mai ales în sezonul rece. În această sală modernă situată chiar în centrul Bucureştiului, vă punem la dispoziţie o gamă variată de abonamente la preţuri accesibile şi un program adaptat nevoilor clienţilor.

O formă fizică bună vă ajută să preveniţi cresterea in greutate, ce poate să aibă loc după mesele bogate de Crăciun şi Revelion. De asemenea, exercitiile fizice stimulează sistemul imunitar şi astfel veţi fi mai feriţi de răceli şi gripe - care sunt mai frecvent întâlnite în anotimpul rece. Toţi cei care îşi doresc forţă, o musculatură bine definita și progres în antrenamente, pot atinge aceste obiective în deplină siguranţă, sub supravegherea trainerilor Salii de Fitness Dinamo. Aici, fiecare grupă de mușchi este tonifiată şi modelată, postura este corectată, iar intregul organism devine mai puternic. 

Antrenamentele la Sala de Fitness Dinamo reprezintă o experiență ce cuprinde armonia dintre trup și minte, încurajând nu doar dezvoltarea musculară sau pierderea în greutate, ci și flexibilitatea, echilibrul și postura corectă. Un program de exerciţii personalizat, alături de o alimentaţie corectă şi odihna adecvată după antrenamente, vă ajută să vă recâştigaţi sănătatea şi încrederea de sine la început de an.

De asemenea, toţi clienţii care au abonament la Sala de Fitness Dinamo beneficiază de acces gratuit la pista de atletism. Suprafaţa cu tartan a Stadionului Dinamo protejează articulaţiile, iar alergarea la temperaturi scăzute creşte eficienţa antrenamentelor.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi-i pe trainerii Sălii de Fitness Dinamo la numerele de telefon afişate pe pagina noastră web, www.csdinamo.eu, şi nu uitaţi să ne urmăriţi pe www.facebook.com/DinamoAgrement. 

Program Competitional

16-22 mai 2022

Handbal. Liga Națională (etapa 26), 18 mai: CSU din Suceava – Dinamo

Polo. Superliga masculină (finala mică), 20 mai (meciul 3) și 21 mai (meciul 4 / dacă mai este cazul): Rapid București – Dinamo. Dinamo conduce cu 2-0 la general

Polo feminin. Cupa României – senioare, 20-22 mai, Focșani

Rugby. Liga Națională (etapa 5), 21 mai: Rugby Club Bârlad – Dinamo

Volei feminin. Campionatul Național de junioare I, turneul final, 16-20 mai, Timișoara

Box. Campionatul European de seniori, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Box. Cupa României la tineret, 17-22 mai, Târgu Jiu

Gimnastică. Cupa Andreea Răducan, 19-22 mai, Bârlad

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 270 guests online