Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Editorial Elisabeta Lipă Aniversare – C.S. Dinamo Bucureşti împlineşte 64 de ani de la înfiinţare

Aniversare – C.S. Dinamo Bucureşti împlineşte 64 de ani de la înfiinţare

Mesajul doamnei Preşedinte Elisabeta Lipă

La cea de-a 64-a aniversare a existenţei sale, Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti îşi omagiază sportivii, antrenorii şi, nu în ultimul rând, suporterii de pretutindeni.

Aniversarea a 64 de ani de la înfiinţarea C.S. Dinamo Bucureşti reprezintă, în primul rând, un prilej de omagiere a tuturor celor care, din 14 mai 1948 şi până în prezent, au ridicat şi consolidat numele şi renumele Clubului din şoseaua Ştefan cel Mare. Totodată, acest moment aniversar constituie şi un bun prilej de a reflecta asupra unor teme fundamentale privind viitorul sportului în ţara noastră. Se pare că provocările prezentului în sportul de înaltă performanţă, sunt atât de presante şi importante încât, de multe ori, suntem obligaţi să formulăm un răspuns înainte să ne confruntăm cu problemele unui viitor care stă mai ales sub semnul incertitudinii.

Pentru elaborarea unei strategii pe termen lung în sport, este necesar un efort de înţelegere şi anticipare a evoluţiei lumii în care trăim. Nu putem concepe prezentul decât subordonat viitorului care, anul acesta, înseamnă Jocurile Olimpice unde România merge cu speranţe îndreptăţite şi unde sportivii dinamovişti vor avea, cu siguranţă, o contribuţie importantă. Însă viitorul sportului mai înseamnă şi asigurarea suportului material şi logisitic necesar susţinerii activităţilor sportive de performanţă, suport care, la Dinamo, se materializează prin cele mai ample lucrări de renovare şi reamenajare care s-au realizat vreodată în Parcul Sportiv din Ştefan cel Mare. Lucrările de consolidare şi reamenajare ale Pavilionului Administrativ, renovarea bazinului de înot, construcţia unui nou bazin de înot, acoperit, renovarea sălii de gimnastică şi a celei de lupte, construcţia noii săli polivalente... toate sunt demersuri concrete pe care Clubul Dinamo Bucureşti le întreprinde în sprijinul sportului de performanţă românesc. Şi mă refer la tot sportul românesc, pentru că Dinamo este principalul furnizor al performanţei sportive în România iar în curtea noastră au crescut şi cresc campionii europeni, mondiali şi olimpici ai ţării noastre.

Acest al 64-lea an al existenţei Clubului nostru este dedicat, aşadar, prezenţei sportivilor noştri la Londra unde sperăm să confirmăm, ca de fiecare dată, că suntem stindardul sportului de performanţă în ţara noastră. Dar este dedicat, în egală măsură, şi eforturilor extraordinare pe care le facem pentru a finaliza lucrările fără precedent, de renovare, construcţie şi modernizare care se derulează în Parcul Sportiv, astfel încât, la aniversarea jubiliară a 65 de ani, pe care o vom sărbători în 14 mai 2013, să deschidem porţile unui complex sportiv înnoit şi adus la standarde corespunzătoare, gata să găzduiască pregătirea sportivilor de performanţă şi organizarea de competiţii de orice nivel. Vă vom aştepta atunci în Parcul Dinamo, să vă bucuraţi alături de echipele şi sportivii ai căror suporteri sunteţi, de toate facilităţile realizate şi de noul peisaj şi aspect al complexului, demne de cel mai mare şi mai important club sportiv din România.

Urez, la acest moment aniversar pentru Dinamo, la mulţi ani tuturor sportivilor, antrenorilor şi angajaţilor Clubului nostru, fostelor şi actualelor glorii sportive dinamoviste, tuturor celor care, într-un fel sau altul, au sprijinit şi sprijină, în continuare, sportul dinamovist, dar mai ales vouă, fanilor şi suporterilor noştri, cei care sunteţi mereu alături de noi, care credeţi în noi, care ne susţineţi de fiecare dată când suntem în focul competiţiilor şi care, prin prezenţa voastră alături de noi, ne daţi în permanenţă un motiv în plus să continuăm, indiferent de greutăţi, tradiţia şi performanţa sportivă la Dinamo!

Elisabeta Lipă

 

 

 

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

 

Începând cu data de 21 iulie a.c., se va opri vânzarea abonamentelor pentru agrement la înot. Motivul: imposibilitatea de a onora un număr foarte mare de solicitări, în condițiile în care accesul în bazinul olimpic descoperit este restricționat la 56/28 de persoane. Măsura este una temporară, iar reluarea vânzării se va produce după epuizarea abonamentelor aflate în derulare.


• PROGRAM BAZINUL ÎN AER LIBER DINAMO, SĂPTĂMÂNA 20-26.07.2020

LUNI-VINERI

09:00 - 13:30 - INIȚIERE

14:00 - 16:30 - AGREMENT (culoarele 1-8)

17:00 - 20:30 - AGREMENT (culoarele 1-4)

17:00 - 20:30 - INIȚIERE (culoarele 5-8)

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ

08:00 - 10:30 - AGREMENT

11:00 - 13:30 - AGREMENT

14:00 - 16:30 - AGREMENT

17:00 - 19:30 - AGREMENT

Accesul se face NUMAI prin sistemul de programare, astfel:

1. Telefonic, la nr. 0743.145. 875

De luni până vineri între orele 13:00 - 21:00

Sâmbăta și duminica între orele 08:00 - 20:00

2. Direct la bazin: începând cu ora 13:00 în cursul săptămânii; începând cu ora 8:00 (sâmbătă și duminică)

Pentru toate informațiile despre accesul în bazinele de înot Dinamo, accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 216 guests online