Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Prezentare Participări la Jocurile Olimpice Rio 2016. Incep Jocurile Olimpice. Sambata, cinci dinamovisti in concurs

Rio 2016. Incep Jocurile Olimpice. Sambata, cinci dinamovisti in concurs

judo_grup_RioAstăzi se aprinde flacăra olimpică la Rio de Janeiro, anunțând deschiderea oficială a celei de a 31-a ediții a Jocurilor Olimpice de vara. Practic, uriașa competiție desfășurată în Brazilia, prima pe continent sud-american, a început de două zile, o dată cu meciurile turneului olimpic de fotbal. Emulația va crește însă de pe 6 august și va continua până pe 21, când sunt programate ultimele întreceri, precum și festivitatea de închidere.

Diseară la Rio, după miezul nopții la București, are loc festivitatea de deschidere, cu defilarea sportivilor. Pe pista stadionului Maracana se va afla și o mare parte din delegația României prezentă la Rio. Nu vor fi toți, pentru că ceremonia este destul de obositoare, iar câțiva dintre ei intră deja mâine în concurs cu medaliile pe masă.

Dinamo este reprezentată la Rio de 22 de sportivi, o parte dintre ei debutând chiar în prima zi de întreceri.

Judo. Monica Ungureanu (48 kg) își începe și își încheie aventura olimpică într-o singură zi. Depinde numai de ea, cât de departe va ajunge. Sorții nu i-au fost însă favorabili, având un traseu greu spre podium. Primul meci este cu campioana europeană en titre și medaliata cu bronz la Jocurile Olimpice Londra 2012. Dacă trece de primul tur, Monica va lupta cu campioana olimpică, brazilianca Menezes, cea care a învins-o în finala de la Londra pe Alina Dumitru.

Canotaj. Alexandru Palamariu – calificări (doi fără cârmaci / în echipaj cu Cristi Pârghie)

Gimnastică. Andrei Muntean - concursul masculin de calificare.

Tenis. Florin Mergea și Horia Tecău vor debuta pe tabloul de dublu cu argentinienii Delbonis și Duran.

Pe întreaga perioadă a Jocurilor Olimpice, siteul CS Dinamo vă va ține la curent cu evoluțiile sportivilor dinamoviști.

CS Dinamo, 05 august 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 133 guests online