Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin BASCHET. Unul dintre cei mai buni jucători români ai tuturor timpurilor sosește în Ștefan cel Mare! Vlad Moldoveanu a semnat cu DINAMO!

BASCHET. Unul dintre cei mai buni jucători români ai tuturor timpurilor sosește în Ștefan cel Mare! Vlad Moldoveanu a semnat cu DINAMO!

Vlad_Moldoveanu_siteVeteranul Vlad Moldoveanu, care a condus echipa națională a României spre performanțe la toate categoriile de vârstă, se alătură echipei Dinamo în noul sezon competițional 2022-2023 și aduce cu el o experiență impresionantă din punct de vedere competițional.

Acesta a absolvit colegiul American University în Statele Unite , urmând apoi să joace la Benetton Treviso în Italia, Le Havre în Franța, Kalev Cramo în Estonia, PGE Turow și Stelmet Zielona Gora în Polonia, U-BT Cluj Napoca în România, Demir Insaat în Turcia, Ifaistos Limnou în Grecia iar cel mai recent a condus pe CSO Voluntari către două Cupe ale României și o medalie de argint.

Pe lângă acestea, a mai cucerit 3 titluri naționale (Estonia, Polonia și România), Campionatul European U18 Div. B alături de Echipa Națională a României și o sumedenie de alte distincții individuale.

Vlad a avut dueluri cu cele mai bune echipe din Europa, atât la nivel de campionat cât și în EuroLeague, EuroBasket și Europe Cup.

Este cunoscut că un veritabil “lunetist” dar și un lider în vestiar și pe teren. @vladmoldoveanu9 a încheiat sezonul precedent cu medii de 12.4 puncte, 6.1 recuperări și 2.4 pase decisive și a fost vital în drumul echipei sale către finala LNBM.

Mai sunt multe de spus despre Vlad însă deocamdată, va invităm să-i urăm bun venit și mult succes în următorul sezon alături de DINAMO!

CS Dinamo, 18 iunie 2022

Program Competitional

Săptămâna 18-24 martie 2024

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 25), marți 19 martie, ora 17:45: CSM Târgu Mureș - Dinamo.

Handbal. Cupa României, turul 2 (manșă unică), miercuri 20 martie, ora 15:00: CS Politehnica Iași – Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 18), vineri 22 martie, ora 15:00: CS Dinamo – CSM Flacăra Moreni. Stadion Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, play-off (sferturi / meci 1 din 3), sâmbătă 23 martie, ora 18:00: Dinamo – SCMU Craiova

Polo. Superliga (etapa 12), sâmbătă 23 martie, ora 20:30: Dinamo - CSM Oradea 

Volei feminin. Divizia A1, play-off (sferturi / meci 1 din 3) duminică 24 martie, 16:00: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 26), duminică 24 martie, ora 19:00: Dinamo – FC Argeș Pitești

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 214 guests online