Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Barro, Masters și Cane continuă la Dinamo Știința

Baschet. Barro, Masters și Cane continuă la Dinamo Știința

baschet_colajManagementul echipei de baschet Dinamo Știința continuă să definitiveze lotul în vederea noului sezon competițional al Ligii Naționale. Trei dintre jucătorii exponențiali din sezonul trecut, când echipa a încheiat pe locul 4, vor continua în tricoul-alb. Este vorba despre Ousmane Barro, Javon ”Jay” Masters și Armin Cane.

Ousmane Barro (36 de ani, pivot, 2,08 m / Senegal)) va juca al treilea sezon consecutiv la Dinamo Știința. ”Mă bucur să fac în continuare parte din proiectul Dinamo Știința. Deși vor fi modificări și echipa va fi diferită, va fi cu siguranță o nouă provocare. Din păcate sezonul trecut s-a încheiat prea devreme și nu am reușit să arătăm ce putem până la final, însă sper ca acest sezon să fie chiar mai bun pentru noi”, a declarat Barro.

Javon Masters (25 de ani, fundaș, 1,83 m, Canada-Jamaica): ”Sunt foarte încântat de întoarcerea la Dinamo Știința! Sezonul trecut a fost unul foarte bun, am reușit să ne atingem obiectivele, atât calificarea în Final Four, cât și cea în Playoff, încheind pe locul 4 odată cu suspendarea prematură a competiției. Acum, având un nou antrenor, o parte dintre colegii de anul trecut și nou-veniți ambițioși, cred și sper că vom putea să fim cel puțin la același nivel și în acest sezon!"

Armin Cane (27 de ani, fundaș, 1,90 m, SUA): "Mă bucur că voi continua la Dinamo Știința și în acest sezon! O nouă ediție de campionat, o echipă parțial nouă, însă cu același obiectiv de a fi o formație competitivă și de a continua reușitele din anii anteriori! Sezonul precedent s-a încheiat, simt eu, când noi eram în cea mai bună formă. Mă bucur că mă întorc la echipă, o familie, unde mă simt ca acasă!”.

Noul antrenor al echipei va fi cipriotul Antonis Constantinides (45 de ani), ajutat de Paul Helcioiu.

CS Dinamo, 28 iulie 2020

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională (etapa 18): 30 ianuarie, ora 18:00: CSM OHMA Timișoara – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 10), 28 ianuarie (ora 11:00) și 29 ianuarie (ora 11:00): Dinamo – CSA Steaua. Bazin Tolea Grințescu - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), 26 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CSA Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): Dinamo – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), 28 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CS Rapid București – Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Online Guests

We have 396 guests online