Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Baschet masculin Baschet. Barro, Masters și Cane continuă la Dinamo Știința

Baschet. Barro, Masters și Cane continuă la Dinamo Știința

baschet_colajManagementul echipei de baschet Dinamo Știința continuă să definitiveze lotul în vederea noului sezon competițional al Ligii Naționale. Trei dintre jucătorii exponențiali din sezonul trecut, când echipa a încheiat pe locul 4, vor continua în tricoul-alb. Este vorba despre Ousmane Barro, Javon ”Jay” Masters și Armin Cane.

Ousmane Barro (36 de ani, pivot, 2,08 m / Senegal)) va juca al treilea sezon consecutiv la Dinamo Știința. ”Mă bucur să fac în continuare parte din proiectul Dinamo Știința. Deși vor fi modificări și echipa va fi diferită, va fi cu siguranță o nouă provocare. Din păcate sezonul trecut s-a încheiat prea devreme și nu am reușit să arătăm ce putem până la final, însă sper ca acest sezon să fie chiar mai bun pentru noi”, a declarat Barro.

Javon Masters (25 de ani, fundaș, 1,83 m, Canada-Jamaica): ”Sunt foarte încântat de întoarcerea la Dinamo Știința! Sezonul trecut a fost unul foarte bun, am reușit să ne atingem obiectivele, atât calificarea în Final Four, cât și cea în Playoff, încheind pe locul 4 odată cu suspendarea prematură a competiției. Acum, având un nou antrenor, o parte dintre colegii de anul trecut și nou-veniți ambițioși, cred și sper că vom putea să fim cel puțin la același nivel și în acest sezon!"

Armin Cane (27 de ani, fundaș, 1,90 m, SUA): "Mă bucur că voi continua la Dinamo Știința și în acest sezon! O nouă ediție de campionat, o echipă parțial nouă, însă cu același obiectiv de a fi o formație competitivă și de a continua reușitele din anii anteriori! Sezonul precedent s-a încheiat, simt eu, când noi eram în cea mai bună formă. Mă bucur că mă întorc la echipă, o familie, unde mă simt ca acasă!”.

Noul antrenor al echipei va fi cipriotul Antonis Constantinides (45 de ani), ajutat de Paul Helcioiu.

CS Dinamo, 28 iulie 2020

Program Competitional

Săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 4), 4 octombrie, ora 11:00: AHC Potaissa Turda – Dinamo. Sepsi Arena Sf. Gheorghe (TVR 2)

Rugby. Cupa României (Grupa B, etapa 3), 3 octombrie: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret și U22, 30 septembrie – 4 octombrie, Giurgiu

Canotaj. Campionatul Național de juniori și Cupa Federației Române de Canotaj, 29 septembrie – 8 octombrie, Iași

Înot. Campionatul Național de seniori și de tineret, 30 septembrie – 2 octombrie, CSNB Lia Manoliu – București

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 547 guests online