Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal FOTBAL. Kelme România – sponsor tehnic la Academia de Fotbal CS Dinamo

FOTBAL. Kelme România – sponsor tehnic la Academia de Fotbal CS Dinamo

WhatsApp_Image_2021-01-29_at_16.34.51Academia de Fotbal CS Dinamo punctează și la capitolul imagine. Kelme Romania s-a alăturat proiectului nostru din postura de sponsor tehnic și va asigura gratuit kituri de joc și de antrenament tuturor copiilor din grupele Academiei. Cu o istorie de peste 60 de ani în piața echipamentelor sportive profesionale, brandul Kelme a fost și este partenerul unora dintre cele mai prestigioase nume și cluburi din lume.

Kelme a apărut inițial ca producător de pantofi de fotbal, dar a investit în permanență în tehnologie și logistică pentru a crea materiale și modele ce ies din tipare, atât în sportul individual, cât și în cel de echipă, de pe toate continentele lumii.

 

KELME fiind un brand prezent de foarte mulți ani în sportul profesionist pe întreg mapamondul (ex. Spania - Real Madrid, între 1994-1998, unde echipa a fost și câștigătoare Champions League, China, Argentina, Russia, Israel, Turcia, Ucraina, Rusia și multe alte țări) în prezent are parteneriate cu: Espanyol Barcelona, Deportivo Alaves, Huesca, Rayo Vallecano și reprezintă 20% din LaLiga.

Din 2019 KELME este prezent și în România, alături de sportul profesionist, dar și de academiile unde se cresc campionii de mâine. Toată experiența acumulată din 1960 până astăzi brandul KELME o pune în slujba talentelor și pasionaților de fotbal, pentru a-i ajuta să își depășească limitele, atingându-și obiectivele și lăsând în urmă povești frumoase de succes. LEAVE YOUR MARK - lasă-ți amprenta - este deviza brandului Kelme, îndemn cu care toate echipele intră pe teren.

”Reprezentanții KELME OFICIAL ROMANIA sunt bucuroși că pot fi parte din proiectul Academiei de Fotbal CS Dinamo și, împreună cu staful și tinerii jucători, sprijină promovarea sportului de performanță, dar în mod special susținerea unei echipe cu tradiție și renume în România”, este mesajul partenerului nostru tehnic.

CS Dinamo, 29 ianuarie 2021

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

Handbal. EHF Champions League (etapa 9), 2 decembrie, ora 19:45: Telekom Veszprem HC – Dinamo

Volei masculin. CEV Cup (16-imi de finală / tur), 1 decembrie, ora 17:00: Dinamo – United Volleys Frankfurt (Ger). Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), 4 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Olimpia Titanii București. Sala Dinamo

Volei feminin. Cupa României (faza a II-a, tur), 1 decembrie, ora 13:00: Dinamo – CSO Voluntari

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 4 decembrie, ora 13:00: Dinamo – CS Medgidia. Sala Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Online Guests

We have 188 guests online