Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal FOTBAL. Kelme România – sponsor tehnic la Academia de Fotbal CS Dinamo

FOTBAL. Kelme România – sponsor tehnic la Academia de Fotbal CS Dinamo

WhatsApp_Image_2021-01-29_at_16.34.51Academia de Fotbal CS Dinamo punctează și la capitolul imagine. Kelme Romania s-a alăturat proiectului nostru din postura de sponsor tehnic și va asigura gratuit kituri de joc și de antrenament tuturor copiilor din grupele Academiei. Cu o istorie de peste 60 de ani în piața echipamentelor sportive profesionale, brandul Kelme a fost și este partenerul unora dintre cele mai prestigioase nume și cluburi din lume.

Kelme a apărut inițial ca producător de pantofi de fotbal, dar a investit în permanență în tehnologie și logistică pentru a crea materiale și modele ce ies din tipare, atât în sportul individual, cât și în cel de echipă, de pe toate continentele lumii.

 

KELME fiind un brand prezent de foarte mulți ani în sportul profesionist pe întreg mapamondul (ex. Spania - Real Madrid, între 1994-1998, unde echipa a fost și câștigătoare Champions League, China, Argentina, Russia, Israel, Turcia, Ucraina, Rusia și multe alte țări) în prezent are parteneriate cu: Espanyol Barcelona, Deportivo Alaves, Huesca, Rayo Vallecano și reprezintă 20% din LaLiga.

Din 2019 KELME este prezent și în România, alături de sportul profesionist, dar și de academiile unde se cresc campionii de mâine. Toată experiența acumulată din 1960 până astăzi brandul KELME o pune în slujba talentelor și pasionaților de fotbal, pentru a-i ajuta să își depășească limitele, atingându-și obiectivele și lăsând în urmă povești frumoase de succes. LEAVE YOUR MARK - lasă-ți amprenta - este deviza brandului Kelme, îndemn cu care toate echipele intră pe teren.

”Reprezentanții KELME OFICIAL ROMANIA sunt bucuroși că pot fi parte din proiectul Academiei de Fotbal CS Dinamo și, împreună cu staful și tinerii jucători, sprijină promovarea sportului de performanță, dar în mod special susținerea unei echipe cu tradiție și renume în România”, este mesajul partenerului nostru tehnic.

CS Dinamo, 29 ianuarie 2021

Program Competitional

Săptămâna 19-25 aprilie 2021

Baschet. Liga Națională (etapa 26), 19 aprilie, ora 16:30: Dinamo – Steaua. Etapa 16 (restanță), 21 aprilie, ora 18:30: SCMU Craiova – Dinamo. Ambele meciuri se dispută la Craiova

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 26), 20 aprilie, ora 18:25 (TVR1): HC Dobrogea Sud Constanța – Dinamo. Se joacă la Cluj-Napoca

Polo. Superliga masculină (Turneul 4), 21-25 aprilie, Oradea

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 1), 24 aprilie, ora 11:00: CSA Steaua – Dinamo. Teren Ghencea

Gimnastică. Campionatul European, 21-25 aprilie, Basel (Elveția)

Lupte. Campionatul European, 19-25 aprilie, Varșovia (Polonia)

Scrimă. Turneul zonal de calificare la Jocurile Olimpice, 24-25 aprilie, Madrid (Spania)

Haltere. Cupa României la juniori I (U20), 19-23 aprilie, Bascov (Argeș)

Karate. Campionatul Național interstiluri, 24-25 aprilie, Izvorani

Kaiac-canoe. Cupa României - juniori, 23-25 aprilie, Bascov (Argeș)

Agrement Tenis de Masa

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

Sala de fitness, închisă temporar

• În urma Hotărârii nr. 20 din 24.03.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, Sala de fitness Dinamo se va închide temporar. Redeschiderea sălii se va face automat atunci când rata de incidență a cazurilor pozitive la COVID19 în București va scădea sub 3,5 la 1.000 de locuitori.

Agrement Natație

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 233 guests online