Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Fotbal Campionul european Jean-François Domergue, managerul departamentului de dezvoltare de la UEFA, a vizitat Academia de Fotbal CS Dinamo

Campionul european Jean-François Domergue, managerul departamentului de dezvoltare de la UEFA, a vizitat Academia de Fotbal CS Dinamo

Vizita_la_AFCSD_Domergue_9Academia de Fotbal CS Dinamo a avut parte joi, 6 aprilie, de o vizită importantă de la cel mai înalt nivel. Fostul campion european cu naționala Franței, Jean-Francois Domergue (65 de ani), manager al departamentului de dezvoltare UEFA, a fost prezent la Complexul Sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare, unde a discutat cu reprezentanții Academiei de Fotbal CS Dinamo și a asistat la unul dintre antrenamentele grupei U17 (antrenor Bogdan Popa).

Din partea Academiei CS Dinamo au fost prezenți Marius Niculae, Ionel Dănciulescu, Dănuț Lupu, Dumitru ”Țețe” Moraru, Marin Dragnea și Daniel Iftodi.

Domergue, campion european cu Franța în 1984, vine periodic în România, la invitația FRF, pentru a evalua academiile juvenile din țară.

Jean-François Domergue: „Vizita mea la Dinamo este integrată în cadrul unui program UEFA, întrucât sunt la conducerea programului pentru dezvoltarea la elite. Vizitez România odată sau de două ori pe an, în funcție de activitățile ce se întreprind. Este deosebit de interesant pentru mine să văd ce se întâmplă, metodologia, strategiile din club. Dinamo este un nume mare în fotbalul european, aveți un stadion cu tradiție. Eram un copil când se vorbea cu respect despre Dinamo în Europa. Cunosc fotbalul românesc și vin de fiecare dată cu plăcere aici”.

Vizita_la_AFCSD_Domergue_4

Marius Niculae, managerul Academiei de Fotbal CS Dinamo: „Mi s-a părut o oportunitate foarte bună pentru noi să avem alături o legendă a Franței, campion european în 1984, un om care vine din partea UEFA pe parte de dezvoltare a academiilor, și astfel să vedem unde suntem în acest moment. Vrem să ajungem din nou în top. Eu zic că impresiile au fost bune, atât față de organizare, cât și de antrenamentul băieților lui Bogdan Popa. Jean-François Domergue a avut doar mici sugestii, vizavi de ce ar trebui să fie făcut pentru a da o intensitate mai mare jocului. În rest eu zic că a fost de ajutor și de bun augur și sper să ne viziteze în continuare, să vadă cum creștem de la an la an”.

CS Dinamo, 7 aprilie 2023

Vizita_la_AFCSD_Domergue_10

Program Competitional

25 septembrie - 01 octombrie 2023

Fotbal. Cupa României, marți 26 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 - FCU Craiova. Arena națională

Fotbal. Liga 1 (etapa 11), vineri, 29 septembrie, ora 21:00: Oțelul Galați - Dinamo 1948

Baschet. Liga Națională (etapa 2), sâmbătă, 30 septembrie: CSM Galați - CS Dinamo Bucuresti

Fotbal. Liga 3 (etapa 6), vineri, 29 septembrie, ora 17:00: CS Dinamo - Aro Muscelul Câmpulung. Stadion Dinamo

Polo. Superliga (etapa 1), 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Cluj-Napoca. Bazinul Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 7), sâmbătă 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – SCM USV Timișoara

Volei masculin. Meci de prezentare, sâmbătă 30 septembrie, ora 18:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 6), sâmbătă 30 septembrie, ora 13:00: SCM Politehnica Timișoara - Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 396 guests online