Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal feminin Comunicat. Sponsor de marca la echipa feminina de handbal Dinamo: Electromontaj SA

Comunicat. Sponsor de marca la echipa feminina de handbal Dinamo: Electromontaj SA

electromontaj_1Echipa de handbal feminin C.S. Dinamo Bucureşti anunţă un sponsor de marcă, care va fi alături de echipă pe  perioada anilor sportivi 2017 si 2018: compania ELECTROMONTAJ SA.

ELECTROMONTAJ S.A. este o companie de construcţii-montaj energetice specializată în execuția şi întreţinerea liniilor electrice de joasă, medie și înaltă tensiune împreună cu staţiile electrice și posturile de transformare a energiei electrice. Cu sediul în România şi peste 65 de ani de experienţă în domeniul energetic, ELECTROMONTAJ se poate mândri cu executarea şi finalizarea a numeroase proiecte “la cheie” în Romania şi în lume.

Excelenta reputaţie a companiei a permis o dezvoltare continuă şi o recunoaştere internaţionala având sucursale externe permanente inregistrate în Cipru, Emiratele Arabe Unite, în Iordania si in Peru. Electromontaj are propria sa fabrică pentru stâlpii metalici zabreliti, zincati la cald. Cea mai noua investitie pusa in functiune din fonduri proprii este Statia de Incercari Stalpi care are benficiari din multe tari ale lumii: Turcia, Spania, Bulgaria, Croatia, Iordania si EAU.

ELECTROMONTAJ S.A. este o societate cu capital total privat şi funcţionează ca un “Grup de firme” având în componenţă subunităţi cu profile diferite în respectul actului constitutiv şi fiind structurată în 3 divizii cu 6 sucursale în ţară, dintre care doua fabrici şi 3 sucursale în străinătate. Este actionar majoritar la: Societatea de Servicii Financiare CONFIDENT INVEST Bucureşti S.A si S.C. EMFOR MONTAJ S.A. Bucureşti.

Barbu Roșoiu - Director Economic Electromontaj SA: ”Contractul este valabil pentru perioada anului fiscal 2017 cu posibilitate de prelungire şi pentru anul următor. Este a doua implicare într-un proiect sportiv a companiei noastre şi ne bucurăm să fim alături de marea familie dinamovistă şi să sprijinim handbalul feminin. Sperăm că echipa să promoveze în Liga Naţională de Handbal Feminin şi să activeze în cel mai scurt timp în competiţiile europene. Ne place ideea unei echipe cu cât mai multe jucătoare române şi avem încredere că acest proiect va fi iubit de mulţi români. Sportul de performanță nu se poate face decât cu efort, atât din partea fetelor, cât și din partea clubului şi a partenerilor, care trebuie să asigure resursele financiare”.

Monica Iagăr – Presedinte CS Dinamo Bucureşti: ,,Sportul de mare performanță, pe care noi îl vizăm, nu poate exista făra parteneri puternici. Le mulțumim celor de la Electromontaj SA că s-au alăturat familiei Dinamo și suntem convinși că împreună vom construi un brand de succes pe semicercul feminin. Cu ajutorul Electromontaj SA vom dezvolta proiectul de la handbal feminin, cu obiectiv promovarea în Liga Națională și mai apoi o prezență cât mai consistentă pe prima scena”.

CS Dinamo, 30 martie 2017

 

Program Competitional

Săptămâna 19-25 iulie 2021

JOCURILE OLIMPICE TOKYO 2020

Joi, 22 iulie

FOTBAL. Honduras - România (ora 14:00)


Vineri, 23 iulie

Festivitatea de deschidere: ora 14:00 (TVR 1)

CANOTAJ. Serii în probele de dublu vâsle masculin (ora 4:30 în România) și dublu vâsle feminin (ora 5:00)

 

Sâmbătă, 24 iulie

BASCHET 3x3 feminin: România – China (ora 4:40); România – Japonia (ora 8:25)

GIMNASTICĂ. Calificări masculin (ora 4:00)

BOX. Feminin, turul 1 – tabloul de 32 (ora 5:00)

CICLISM. Cursa de șosea, masculin (ora 5:00)

SCRIMĂ. Sabie masculin și spadă feminin (începând cu ora 3:00)

CANOTAJ. Recalificări la dublu vâsle masculin și dublu vâsle feminin (ora 3:30); Serii la dublu rame feminin (ora 3:50), dublu rame masculin (ora 4:20), dublu vâsle categorie ușoară feminin (ora 4:50), 4 rame feminin (ora 5:50), 4 rame masculin (ora 6:10)

TIR. Pușcă 10 metri aer comprimat feminin (Laura Ilie), calificări (ora 2:30); finala (ora 4:45)

TENIS DE MASĂ. Turul 1 masculin și feminin – individual (ora 3:00), dublu mixt


Duminică 25 iulie

BASCHET 3x3 feminin: România – Italia (ora 4:40); România – SUA (ora 11:30)

GIMNASTICĂ. Calificări feminin – Larisa Iordache (ora 4:00) -

FOTBAL. România – Coreea de Sud (ora 14:00)

JUDO. Categoria 52 kg feminin (începând cu ora 5:00)

CANOTAJ. Recalificări la dublu rame masculin, dublu rame feminin (ora 3:40), dublu vâsle categorie ușoară (ora 4:20); Serii la 8+1 masculin (ora 5:00) și 8+1 feminin (ora 5:20).

ÎNOT. Serii la 200 de metri liber (ora 13:22) și la 100 m spate – Robert Glință (ora 14:19)

TENIS DE MASĂ. Dublu mixt – sferturi de finală (ora 4:00); turul 2 masculin și feminin – individual (ora 8:00)

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

ANUNT

IN ATENȚIA PARTENERILOR CS DINAMO

Plățile se pot face și prin transfer bancar

Beneficiar: Clubul Sportiv Dinamo București

Banca Transilvania

Swift: BTRLRO22

Cod client: 3926194

Cont curent (ron): RO85BTRLRONCRT0392619401

Accesarea serviciilor oferite de CS Dinamo (inițiere sportivă, agrement...) se va face pe baza extrasului de cont (printat).

• Program casierie în zilele de 1 și 2 iulie: până la ora 12:00, plățile se vor face la casieria din sediul central sau prin transfer bancar; după ora 12:00 este deschisă casieria din incinta bazinului acoperit.  În zilele de 3 și 4 iulie, programul casieriei de la bazinul acoperit este 8:00 - 20:00.

• Începând cu data de luni, 5 iulie, plățile pentru accesul în bazinele CS Dinamo se vor face doar la casieria bazinului acoperit pe toată perioada zilei.

 

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 207 guests online