Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Închidem lista jucătorilor pentru noul sezon cu un supertransfer: vedeta JAMALI (ex-Veszprem) a semnat cu Dinamo

Handbal. Închidem lista jucătorilor pentru noul sezon cu un supertransfer: vedeta JAMALI (ex-Veszprem) a semnat cu Dinamo

Iman_JamaliManagementul echipei masculine de handbal Dinamo a închis lista transferurilor pentru noul sezon cu o mutare de senzație. Jucătorul lui Veszprem, Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), va juca la campioana României pentru cel puțin un sezon (contract pe un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul).

Inter stânga prin excelență, Jamali este unul dintre cei mai spectaculoși jucători străini care au evoluat vreodată în România.

Născut pe 11 octombrie 1991 la Isfahan, în Iran, Jamali a obținut cetățenia maghiară în 2015. Pentru Ungaria a jucat 36 de meciuri și a marcat 90 de goluri.

În 2012, uriașul inter de 2 metri a fost transferat de Veszprem, fiind până în prezent sub contract cu campioana Ungariei. În această perioadă, el a fost împrumutat un sezon la IFK Kristianstad (2015-2016) și altul la HC Meshkov Brest (2016-2017).

A jucat în ultimele șapte sezoane în Liga Campionilor, reușind să marcheze 206 goluri. A fost pe teren la finala Ligii Campionilor în 2015, într-un meci Veszprem – Barcelona și, de asemenea, a evoluat pentru Veszprem și în ultimul sezon, când echipa a ajuns din nou în finala Ligii Campionilor.

Ovidiu Semen, managerul echipei: ”Ne bucurăm că am reușit să transferăm un sportiv de asemenea valoare, de la finalista Ligii Campionilor. Îi știm valoarea, a mai fost la noi în București, în sala Dinamo. Săptămâna viitoare se va alătura echipei”.

Iman_Jamali_2

CS Dinamo, 15 august 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 285 guests online