Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Rome Hebo, noul coordonator de joc al campioanei României. Golgeterul naționalei Angolei a semnat pe doi ani cu Dinamo

Handbal. Rome Hebo, noul coordonator de joc al campioanei României. Golgeterul naționalei Angolei a semnat pe doi ani cu Dinamo

HEBO_1CS Dinamo s-a orientat rapid și a găsit un înlocuitor de calibru după plecarea lui Kamel Alouini. Campioana României la handbal a semnat un contract pe doi ani cu Rome Hebo, coordonatorul de joc al naționalei Angolei, golgeterul echipei africane la ultimul campionat mondial.

Rome Hebo are 28 de ani și este urmărit de Dinamo de aproximativ un an, de fapt imediat după ce a impresionat la Mondialul din 2019, unde a fost cel mai bun marcator al naționalei Angolei – 34 de goluri din 51 de aruncări în șapte partide. În sezonul trecut, valorosul centru angolez s-a acomodat cu handbalul din Europa după ce a semnat cu Benfica Lisabona, formație cu care a jucat în Cupa EHF (redenumită Europa Handball League).

Hebo este un centru puternic (1,92 metri înălțime), care știe să-și pună în valoare coechipierii, dar și să aibă finalizări în forță, fie cu șuturi de la distanță, fie prin pătrunderi.

Pentru nu sezon, Dinamo va miza pe trei coordonatori valoroși: Rome Hebo, Stefan Vujic și Octavian Bizău.

CS Dinamo, 14 august 2020

Program Competitional

Săptămâna 21-27 septembrie 2020

Rugby. Cupa României 2019-2020, Grupa B (etapa 2), 26 septembrie, ora 12:00: Tomitanii Constanța – Dinamo.

Haltere. Campionatul Național de juniori, 26-27 septembrie, Arad

Kaiac-canoe. Cupă Mondială, 25-27 septembrie, Szeged (Ungaria)

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 299 guests online