Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin INTERVIU. Christian Dissinger: ”Abia aștept să cunosc echipa, fanii și cultura română. Obiectivele mele, să joc cu Dinamo în Liga Campionilor și să câștig toate trofeele interne”

INTERVIU. Christian Dissinger: ”Abia aștept să cunosc echipa, fanii și cultura română. Obiectivele mele, să joc cu Dinamo în Liga Campionilor și să câștig toate trofeele interne”

dissinger_KKKInternaționalul german Christian Dissinger (29 de ani, 2,03 metri), inter stânga de mare valoare, câștigător al Ligii Campionilor cu RK Vardar și medaliat olimpic și european cu naționala Germaniei, a acordat un prim interviu pentru site-ul oficial al CS Dinamo, din postura de viitor jucător al campioanei României.

De ce ai ales Dinamo București?
Aș fi putut să mă întorc și în Germania, dar după ce am stat la Skopje, mi-am dat seama cât de mult îmi place să cunosc culturi și oameni noi. Am văzut în ultimii doi ani că Dinamo își construiește o echipă care poate concura la nivel european. Apoi a apărut această posibilitate, de a veni în România, și împreună cu prietena mea am decis că vrem să încercăm această experiență, deoarece am auzit o mulțime de lucruri bune despre club și oamenii din echipa managerială. Îmi place acest tip de provocare și aștept cu nerăbdare să cunosc echipa, fanii și cultura română.

Ce știi despre echipa de handbal Dinamo în acest moment?
După cum am spus, este o echipă valoroasă, care vrea să facă performanță și de aceea am decis să optez pentru transferul la Dinamo.

Ești un jucător statornic. Ai fost trei ani la Kiel, apoi trei ani la Vardar. Urmează trei ani la Dinamo?
Am un contract pe doi ani la Dinamo. Vom vedea dacă se va prelungi. Mi-aș fi dorit să rămân la Skopje, dar ultimii doi ani nu au fost ușori, după câștigarea Ligii Campionilor. Nu a mai existat același spirit în club. Eu vreau să joc handbal la un nivel înalt. Acest lucru începe cu atitudinea față de handbal, echipă, antrenor și club. Căutam un club care trăiește astfel și sunt sigur că acesta este Dinamo.

Care sunt obiectivele tale pentru viitorul sezon, personal și ca echipă?
În primul rând, sper că situația generată de pandemia de COVID19 să se amelioreze, astfel încât cluburile să aibă o posibilitatea unei mai bune planificări, din toate punctele de vedere. Personal, vreau să revin la nivelul sportiv pe care l-am avut anul trecut. În acest sezon nu am avut o pregătire continuă și nici multe jocuri până în martie. Sper că Dinamo va obține un loc în Liga Campionilor, dincolo de competițiile interne, unde vreau să câștigăm tot!

CS Dinamo, 20 mai 2021

Program Competitional

Săptămâna 22-28 aprilie 

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (meci tur), marți 23 aprilie, ora 19:45: Dinamo – Skjern Handbold (Danemarca). Sala Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 6), marți 23 aprilie, ora 19:30: FC Botoșani – Dinamo 1948

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 1), joi 25 aprilie, ora : Rapid București – Dinamo

Fotbal. Superliga România, play-out (etapa 7), vineri 26 aprilie, ora 20:00: Dinamo 1948 – FC Voluntari. Stadion Arcul de Triumf

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meciurile 3 și 4), sâmbătă 27 aprilie, ora 18:00, și duminică 28 aprilie, ora 18:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, locurile 7-8 (meci 2), sâmbătă 27 aprilie, ora 17.00: Corona Brașov – Dinamo

Rugby. Liga Națională Kaufland (etapa 3), sâmbătă 27 aprilie, ora : SCM USV Timișoara – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 5), sâmbătă 27 aprilie, ora 17:00: SC Popești Leordeni – CS Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, locurile 5-8 (meci 2), duminică 28 aprilie, ora : Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT (AGREMENT)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis

SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 169 guests online