Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Un nou internaționalul român în echipa campioană: DAN EMIL RACOȚEA a semnat cu Dinamo

HANDBAL. Un nou internaționalul român în echipa campioană: DAN EMIL RACOȚEA a semnat cu Dinamo

racotea_2CS Dinamo anunță un nou transfer în vederea noului sezon competițional, perfectat de stafful managerial al echipei campioane la handbal, alături de antrenorul Xavier Pascual. Internaționalul român Dan Emil Racoțea (inter stânga, 2,02 m) se alătură celei mai valoroase echipe din României.

Dan Emil Racoțea va împlini luna viitoare 26 de ani (născut pe 21 iulie 1995, la Brașov) și este un nume bine cunoscut în Europa. În Liga Națională din România a jucat un singur sezon, 2013-2014, la CSM București, după care a urmat un traseul european la echipe importante. La 19 ani, în 2014, s-a transferat la Wisla Plock (Polonia), unde a evoluat cinci sezoane. În 2019 a acceptat oferta clubului Veszprem, dar nu a jucat niciun meci la echipa maghiară, fiind transferat la Chartres (Franța / 2019-2020) și Bidasoa Irun (Spania / 2020-2021).

Dan Emil Racoțea a debutat la prima reprezentativă în 2014, la numai 19 ani, însă avea deja la activ evoluții remarcabile în cadrul naționalei de juniori, la Campionatul Mondial din 2013 (Ungaria), unde a marcat 52 de goluri. Din echipa participantă la acel mondial, Racoțea mai are doi colegi la Dinamo: Nicușor Negru (golgeterul mondialului 2013) și Robert Militaru.

Până în prezent au fost anunțate următoarele transferuri în vederea noului sezon competițional: Cedric Sorhaindo (pivot / Franța), Kamel Alouini (coordonator / Tunisia), Christian Dissinger (inter stânga / Germania), Alex Pascual Garcia (extremă stânga / Spania), Ahmed Khairy (coordonator / Egipt), Robert Militaru (inter stânga / România), Raul Nantes Campos (inter stânga / Brazilia), Dan Emil Racoțea (inter stânga / România).

CS Dinamo, 26 iunie 2021

Program Competitional

Săptămâna 20-26 septembrie 2021

HANDBAL. EHF Champions League (etapa 2), 23 septembrie, ora 21:45: PSG – Dinamo

HANDBAL. Liga Zimbrilor (etapa 4), 25 septembrie: CSM Alexandria – Dinamo

RUGBY. Superliga (etapa 10), 25 septembrie, ora 12:00: CS SCM Timișoara - Dinamo

HALTERE. Campionatul Mondial de juniori și tineret, 24 septembrie – 4 octombrie, Finlanda (Rovaniemi)

LUPTE. Campionatul Mondial de lupte pe plajă, 23-26 septembrie, Constanța

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Initiere/Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Online Guests

We have 193 guests online