Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Înfrângere pe terenul colosului PSG

HANDBAL. Înfrângere pe terenul colosului PSG

EHF Champions League, etapa 2: PSG – DINAMO 41-30 (21-11)

cedric_cu_PSG_KCampioana României s-a deplasat în etapa a doua a EHF Champions League pe terenul formației franceze Paris Saint Germain, un colos cu un buget uriaș și un de cinci stele din care fac parte vedetele internaționale Mikkel Hansen, Nikola Karabatic, Remili, Kristopans sau Syprzak. Cu mai multe indisponibilități în lot, Dinamo a rezistat doar până în minutul 12, când tabela arăta 7-6 pentru gazde.

PSG: Gerard, Genty – Sole 6, Mikkel Hansen 5, Syprzak 5, Remili 5, Keita 4, Kristopans 4, Kounkoud 4, Nikola Karabatic 3, Prandi 2, Toft 2, Steins 1, Ntanzi, Luka Karabatic.

DINAMO: Ghedbane (4 intervenții), Heidarirad (6) - Sorhaindo 9, Nantes 6, Alex Pascual 5, Bizau 3, Dedu 2, Bannour 1, Ghionea 1, Negru 1, Gavriloaia 1, Kairi 1, Alouini, Mousavi, Militaru, Dissinger.

Arbitri: Adam Biro, Oliver Kiss (Ungaria). Delegat EHF: Antonio Gaulao (Portugalia)

Stade Pierre de Coubertin / 2421 de spectatori

La acest meci, echipa a fost condusă de pe bancă de antrenorul Jordi Giralt, antrenorul principal Xavier Pascual rămânând la București din motive medicale.

Cel mai bun jucător dinamovist în acest meci a fost pivotul Cedric Sorhaindo (9 goluri), care a fost ales în echipa etapei (Best 7).

Dinamo se afla pe locul 6 în clasament după etapa a doua, cu 2 puncte (golaveraj -8).

CS Dinamo, 25 septembrie 2021

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 479 guests online