Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Infrângere la limită în Ucraina. Ghionea – 8 goluri

HANDBAL. Infrângere la limită în Ucraina. Ghionea – 8 goluri

EHF Champions League, etapa 5: HC Motor (Ucraina) – Dinamo 28-27 (13-13)

Racotea_-_SorhaindoHandbaliștii de la Dinamo au cedat la limită pe 21 octombrie, la Zaporozhye, la finele unui meci extrem de echilibrat. Gazdele au avut avantaj mai mereu pe tabelă, dar Dinamo a luptat și a revenit de fiecare dată. Antrenorul Xavier Pascual a surprins echipa ucraineană cu un atac 7-6 pe tot parcursul meciului, strategie care a pus în valoare pivoții și extremele.

Ultima egalitate a fost în minutul 59, scor 27-27, când Dinamo a avut atacul după un 7 metri apărat de Ghedbane. În inferioritate, roș-albii nu au putut înscrie, iar Motor a marcat pe contraatac. Dinamo a mai avut o ultimă acțiune, dar șutul lui Alouini a fost parat de portarul advers. Dinamo a avut patru inferiorități, în timp ce echipa gazdă niciuna.

Xavier Pascual: ”Echipa mea nu merita acest scor, nu merita să piardă. Cred că am fi putut câștiga un punct. Eu sunt mulțumit de jucătorii mei că au luptat până la capăt. Am jucat 7 contra 6 în atac, pentru a contracara apărarea lor masivă, așezată 6-0. Iar la un atac de 7 contra 6 întotdeauna ritmul construcției este lent. Cred că strategia noastră a fost OK”.

HC Motor: Komok, Viunik – Kubatko 1,  Malasinskas 4, Pukhouski 5, Denysov 5 , Tilte, Molina Cosano, Kozakevych 1, Dontsov 1, Sebetic 3, Horiha 4, Burzak, Kasai 1, Vasilev 2, Bokhan 1. Antrenor: Gintaras Savukynas

Dinamo: Ghedbane (8 intervenții), Heidarirad (1 intervenție) – Racotea, Bannour 1, Alouini, Ghionea 8, Gurbindo 3, Negru 4, Dissinger, Pascual Alex 1, Nantes 1, Humet, Bizău 2, Mamdouh Shebib 3, Militaru,  Sorhaindo 4. Antrenor: Xavier Pascual

Palace of Sport Yunost. Arbitri: Nikolov / Nachevski (Macedonia). Delegat EHF: Josip Posavec (Croația).

CS Dinamo, 23 octombrie 2021

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 356 guests online