Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Un nou transfer la echipa campioană. Internaționalul ucrainean Andrii Akimenko, doi ani în ”alb-roșu”

HANDBAL. Un nou transfer la echipa campioană. Internaționalul ucrainean Andrii Akimenko, doi ani în ”alb-roșu”

andrii_akimenko_siteConducerea Clubului Sportiv Dinamo și antrenorul Xavier Pascual continuă să întărească echipa de handbal în vederea sezoanelor următoare. Astfel, începând din această vară, echipa campioană va miza pe ucraineanul Andrii Akimenko (27 de ani), jucător ce evoluează pe postul de extremă dreapta. Akimenko joacă în prezent în Polonia, la KS-Azoty Pulawy.

Născut pe 6 decembrie 1994 la Zaporozhye, Andrii Akimenko este internațional ucrainean, cu 35 de prezențe și 73 de goluri marcate pentru prima reprezentativă a țării sale. În carieră, a evoluat la numai două echipe, ZTR Zaporozhye (2013-2020) și la Azoty Pulawy (2020-2022). În acest sezon, a marcat 77 de goluri pentru formația poloneză (80% procentaj), fiind al doilea marcator al campionatului. Are 1,90 metri înălțime

”Transferul la Dinamo este un pas important în carieră, pentru că voi avea posibilitatea să joc pentru prima dată în EHF Champions League, unde sper să ajut cât mai mult echipa. Știu că Dinamo este o echipă de top, cu prezențe consecutive în EHF Champions League și mai știu că are fani deosebiți. Este o provocare pentru mine și abia aștept să lucrez mister Xavier Pascual, cel mai bun antrenor din Europa”, a declarat Andrii Akimenko. Acesta a semnat până în vara anului 2024 cu Dinamo.

CS Dinamo, 27 ianuarie 2022

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 241 guests online