Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. 400 bilete gratuite pentru suporteri la meciul cu Steaua

Handbal. 400 bilete gratuite pentru suporteri la meciul cu Steaua

capota_galerieHandbaliștii de la Dinamo încheie turul de campionat cu un meci de mari orgolii. Campionii României vor juca miercuri cu Steaua (ora 17:45), la Sala Polivalentă, în etapa a 13-a. În urma ședinței de cooperare e azi, la care au participat reprezentanții celor două cluburi, precum și cei ai Jandarmeriei, s-au stabilit regulile de acces pentru suporterii dinamoviști la acest meci.

Fanii alb-roșii au rezervate 400 de bilete gratuite, care vor ajunge la CS Dinamo în cursul zilei de marți. Sectoarele rezervate suporterilor dinamoviști sunt D și E, accesul în Sala Polivalentă Ioan Kunst Ghermănescu urmând să se facă pe poarta E. Recomandarea Jandarmeriei este ca suporterii să nu vină în grup, ci individual. CS Dinamo va mai avea la dispoziție sectoarele 2 și 3, pentru familiile jucătorilor și parteneri.

Sunt interzise introducerea în sală a petardelor, fumigenelor și oricăror alte obiecte care ar putea pune în pericol integritatea spectatorilor și a jucătorilor.

CS Dinamo face apel către suporterii care vor fi prezenți în Sala Polivalentă să aibă un comportament civilizat, demn de statutul de cea mai frumoasă galerie din România. Meciul cu Steaua este unul foarte important în economia luptei pentru câștigarea unui nou titlu național, iar orice incident se poate repercuta asupra echipei. Doar împreună suntem puternici!

CS Dinamo, 21 noiembrie 2016

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 244 guests online