Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Biletele de acces la meciul Dinamo - PSG

Handbal. Biletele de acces la meciul Dinamo - PSG

Galerie_cu_SportingMeciul tur cu Paris Saint Germain HB, din optimile de finală ale EHF Champions League, va avea loc pe data de 22 martie, la ora 18:00, în Sala Dinamo. Pentru acest meci, biletele de acces se vor vinde pe același sistem ca la partida cu Sporting CP. Prețurile sunt cuprinse între 30 de lei (peluze) și 80 de lei (VIP).

CS Dinamo a stabilit atât prețurile biletelor de acces, cât și modul în care se vor pune în vânzare biletele. Tichetele se vor comercializa prin intermediul partenerului de ticketing, Eventim, în două faze.

Faza I

În faza I vor putea să-și achiziționeze bilete numai cei care au avut abonamente (pachet 5 meciuri) la meciurile din debutul sezonului, cele din Grupa D a Ligii Campionilor. Acești abonați vor avea drept de preemțiune numai pe locurile deținute anterior. Sunt în total 142 de locuri (corespunzătoare abonamentelor) ce vor fi deblocate în prima fază. Niciun alt loc din sală, în afara acestora, nu va putea fi achiziționat în prima fază.

Biletele pot fi achiziționate numai de la Sala Dinamo, după următorul program:

• Joi, 5 martie: 17:30 – 20:00 (la meciul de handbal Dinamo – Steaua București)

• Sâmbătă, 7 martie: între orele 14:00 – 16:00

Cei care își vor achiziționa bilete în prima fază vor trebuie să prezinte abonamentul din debutul sezonului (pachetul de cinci meciuri), iar datele lor de identificare trebuie să corespundă cu cele din baza de date a partenerului Eventim.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Cei care nu vor revendica biletele în prima fază își vor pierde dreptul de preemțiune asupra lor.

Faza a II-a

Începând cu luni, 9 martie, toate celelalte bilete disponibile (inclusiv cele nerevendicate în prima fază de cei cu abonamente) vor fi puse în vânzare online. 

Prețurile biletelor la meciul Dinamo – PSG sunt următoarele

VIP – 80 lei

Cat. 1 – 50 lei

Cat. 2 – 40 lei

Cat. 3 – 30 lei

CS Dinamo, 4 martie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 304 guests online