Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dinamo se impune la Baia Mare intr-un meci disputat fără spectatori

Handbal. Dinamo se impune la Baia Mare intr-un meci disputat fără spectatori

Liga Națională, etapa 22: Minaur Baia Mare – Dinamo 29-31 (12-14)

Dinamo__BM__1Handbaliștii de la Dinamo s-au impus duminică, 8 martie, la Baia Mare, la finele unui meci pe care l-au dominat clar, de la un capăt la celălalt. Partida s-a desfășurat fără spectatori, ca urmare a deciziei oficialităților privind măsurile de prevenție în situația Covid-19.

Minaur a încercat încă din primul minut să atace în șapte, înlocuind portarul cu un jucător de câmp. Strategia a fost taxată de apărarea dinamovistă, care a înscris patru goluri de pe un semicerc pe celălalt (unul reușit de Saied Heidarirad). Diferența maximă a fost de șapte goluri (21-28, min. 50).

Dinamo: Heidarirad 1, Missaoui - Negru 10, Gavriloaia 7, Alouini 4, Shebib 3, Nantes 2, Mousavi 1, Kuduz 1, Bannour 1, Vujic 1, Savenco, Hossu, Zulfic, Asoltanei, Vrankovic.

Pentru Minaur au marcat: Csepreghi 7, Coric 5, Botea 3, Mureșan 3, Kotrc 2, Cip 2, Bera 2, Nagy 1, Buzle 1, Haiduc 1, Brajovic 1, Cristescu 1.

Pentru Dinamo urmează meciul de acasă cu Turda, programat joi, 12 martie, la ora 18:25.

CS Dinamo, 9 martie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 267 guests online