Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Galeria dinamovista, acces pe baza de CNP la Sala Rapid

Handbal. Galeria dinamovista, acces pe baza de CNP la Sala Rapid

capota_galerieHandbaliștii de la Dinamo dispută miercuri, 14 decembrie, un joc extrem de important în Liga Zimbrilor, în deplasare cu CSM București, partidă găzduită de Sala Rapid (ora 17:30). În urma ședinței de cooperare de astăzi, la care au participat reprezentanții celor două cluburi, dar și ai forțelor de ordine publică implicate în organizare, s-au confirmat cele 90 de locuri rezervate pentru galeria dinamovistă. Important: înscrierea se face pe bază de CNP!

La intrarea în sala Rapid, suporterii dinamoviști care vin în mod organizat vor fi legitimați, urmând ca datele lor să fie confruntate cu lista cu CNP-uri, întocmită la repartizarea celor 90 de bilete. Recomandarea Jandarmeriei: dacă mai sunt suporteri care doresc să fie prezenți în tribune, în afara celor 90 de locuri rezervate, să nu vină în grupuri organizate.

Suporterilor li se va permite accesul în sală numai cu tobe, fulare, eșarfe și steaguri.

CS Dinamo, 13 decembrie 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 276 guests online