Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Interviu Daniel Georgescu: ”Era nevoie de un șoc la echipă”

Handbal. Interviu Daniel Georgescu: ”Era nevoie de un șoc la echipă”

Un interviu de Alexandru Enciu (foto - Mihai Neacșu)

dinamo-CSM.jpgDupă înfrângerea categorică din meciul cu CSM București, disputat în etapa a treia a Ligii Naționale masculine, scor 30-37, președintele echipei masculine de handbal Dinamo București a decis să-l demită pe antrenorul principal Sebastian Bota. Noul colectiv tehnic este compus din Ion Mocanu (antrenor principal) și Ionel Ene (secund). Daniel Georgescu a explicat într-un interviu acordat siteului csdinamo.eu care au fost motivele demiterii și ce așteaptă în continuare de la echipă.


Foto: Apărarea a fost apatică în meciul cu CSM București


 

Domnule Georgescu, ce v-a determinat să luați această decizie imediat după prima înfrângere din noua ediție de campionat?

Decizia de demitere a domnului Sebastian Bota a fost luată, în primul rând, pentru modul în care joacă echipa de când a început campionatul. În al doilea rând, din cauza umilinței pe care am suferit-o în meciul cu CSM București. În fine, am gândit că împreună cu domnul Bota nu pot să-mi ating obiectivul trasat de club, adică o clasare pe locurile 1-3. Timpul va stabili dacă m-am înșelat sau nu. A fost o decizie luată și pentru a produce un șoc la echipă.

Urmează meciul de miercuri cu Suceava, din deplasare. Credeți că echipa va reacționa așa cum vă așteptați?

Aștept să câștigăm fără probleme. Îmi doresc să învingem pentru a putea merge mai departe pe linia pe care ne-am propus-o. Din păcate avem niște jucători accidentați și joi vor fi operați.

Ne puteți spune despre cine este vorba?

Liviu Mironescu și Gustav Rydergard. Acesta din urmă a jucat accidentat, având cu o ciupitură la meniscul genunchiului stâng. L-am rugat să tragă de el până reintră Ibrahima Diaw.

”AȘTEPT MAI MULT DE LA PORTARI”

Aveți ce le reproșa jucătorilor vizavi de meciul cu CSM București?

Sunt și ei vinovați că nu au strâns rândurile, că poate nu au înțeles modul domnului Sebastian Bota de a se exprima și a pregăti echipa. Sunt și eu vinovat că nu am dat curs unor semnale care mi-au venit și am gândit sentimental și nu profesional. Toți suntem vinovați pentru modul în care s-a prezentat echipa la meciul cu CSM București. Dar din greșeli învățăm, obiectivul nu este compromis, sistemul competițional ne ajută și sperăm că atunci când tragem linie vom fi fericiți.

ALE_7741.jpg


Foto: Daniel Georgescu are susținerea totală a doamnei Elisabeta Lipă, președintele CS Dinamo


 

Există vreun post care vi se pare deficitar în acest moment?

Da, cel de portar. Aștept mai mult de la portari, cei care ar trebui să dea siguranță în apărare. Am pretenții cu atât mai mult cu cât l-am adus și pe Irimuș, al doilea portar al naționalei. Știm că a venit după o accidentare și după o operație, dar trebuie să arate calitățile pentru care a fost transferat.

Echipa va fi pregătită în continuare de Ion Mocanu și de Ionel Ene. Vor fi doar interimari?

Deocamdată sunt interimari, iar dacă vor confirma rămân definitiv. Suntem în discuții cu doi antrenori, dar nu vom lua o decizie decât în funcție de cum se va prezenta echipa la următoarele două partide, cu Suceava și cu AHC Călărași.

Veți reevalua obiectivul dacă echipa nu va termina sezonul regulat pe locul de clasament pe care îl doriți?

Nu. Chiar și în situația în care sunt pe locul opt în ultima etapă, tot nu schimb obiectivul. Am mai dat un interviu și am spus că, ținând cont de faptul că HCM Constanța a slăbit și are probleme, mă gândesc să atac titlul. Și avem posibilitatea să-l luăm. Pentru moment, important este meciul următor. Dacă vom câștiga la Suceava, putem să creștem ușor, și să considerăm meciul cu CSM un simplu accident. Campionatul este extrem de echilibrat și vor fi multe rezultate contradictorii. Dacă nu... ne va fi din ce în ce mai greu.

CS Dinamo, 16 septembrie 2014, ora 21:00

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Sâmbătă 04.11 si duminică 05.11, programul de agrement înot va fi următorul:

Sâmbătă: 14:00-18.30

Duminică: 11.00-19.00

Programul grupelor de inițiere înot rămane neschimbat.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Online Guests

We have 242 guests online