Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. Dinamo, victorie clara la Vaslui

Handbal masculin. Dinamo, victorie clara la Vaslui

Liga Zimbrilor, etapa 10: HC Vaslui – Dinamo 22-34 (11-16)

dinamo_echipaHandbaliștii de la Dinamo au obținut o victorie categorică în etapa a 10-a a Ligii Zimbrilor, pe terenul echipei HC Vaslui, acolo unde HC Odorhei a pierdut în etapa anterioară la o diferență de cinci goluri (31-26). Alb-roșiii nu au dat nicio speranță Vasluiului, echipă incomodă, care a învins și CSM-ul la București, în etapa a 2-a.

Dinamo a trecut peste oboseala acumulată în debutul aglomerat de sezon (meciuri multe, deplasări lingi) și a început în forță, cu o apărare ”6-0” de netrecut, dublată de un portar inspirat (Ionuț Irimuș). Cum și atacul a funcționat bine, tabela s-a modificat doar în dreptul campionilor, 0-4 în minutul 5, cu goluri înscrise de interul A. Esteki, extremele Câmpan și Asoltanei și pivotul Savenco.

Gazdele au marcat primul gol în minutul 7, dar Dinamo s-a distanțat în continuare, 1-6 (min. 8), 4-10 (min. 15), 16-25 (min. 45) și 22-34 (final). Dincolo de rezultat, de remarcat că Vrankovic și-a regăsit pofta de gol (a fost principalul marcator al meciului, cu 7 goluri), urmat de Sajad Esteki, din nou cu goluri de generic. Deși încă nerefăcut complet, Șandru a intrat în partea a doua și a marcat două goluri de la distanță. Pivoții și-au făcut și ei treaba, atât în atac, cât și în apărare, astfel că trupa antrenată de Eliodor Voica și Sebastian Bota și-a mai adăugat trei puncte importante în clasament. După 10 etape, Dinamo e pe locul 2, cu 25 puncte, devansată doar de HC Dobrogea Sud (27 puncte).

La final, jucătorii și stafful tehnic i-au dedicat victoria doamnei Elisabeta Lipă. Marea campioană a canotajului românesc, actualmente ministru al Tineretului și Sportului, și-a serbat miercuri ziua de naștere. ”Vă dedicăm victoria pentru că aveți o mare contribuție la formarea acestei echipe”, a fost mesajul campionilor.

Dinamo: Irimuș, Grigoraș – Vrankovic 7, S. Esteki 6, Asoltanei 4, A. Esteki 4, Mocanu 3, Savenco 2, Mironescu 2, Capotă 1, Câmpan 1, Mousavi 1, Bera 1, Șania, Ragot.

În etapa a 11-a, Dinamo va juca pe teren propriu cu HC Odorhei, pe 10 noiembrie.

, CS Dinamo, 26 octombrie 2016

Program Competitional

23-29 mai 2022

Box. Campionatul European, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Karate. Campionatul European EKF, 23-29 mai, Turcia

Tir. Cupa Mondială, 27 mai – 7 iunie, Baku (Azerbaidjan)

Rugby. Liga Națională (etapa 6), 28 mai, ora 11:00: Dinamo - CSM Galați. Stadion Arcul de Triumf

Haltere. Cupa României – juniori, 23-27 mai, Bacău

Lupte. Cupa României U20, 26-29 mai, Pitești

Judo. Campionatul Național, 28-29 mai, Cluj-Napoca

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 475 guests online