Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dinamo vrea sa-si recupereze punctele cu Nantes

Handbal. Dinamo vrea sa-si recupereze punctele cu Nantes

dinamo_la_nantesHandbaliştii de la Dinamo au plecat sâmbătă în Franţa, pentru meciul cu HBC Nantes, din Grupa D a Ligii Campionilor (duminică, ora 18:00). Aflaţi pe locul patru în clasament, cu 4 puncte din 5 meciuri, jucătorii antrenaţi de Eliodor Voica şi Sebastian Bota au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a păstra şanse la unul din primele două locuri în grupă, care asigură prezenţa în barajul pentru optimile de finală.

O posibilă înfrângere ar subţia considerabil speranţele dinamoviştilor. Nantes s-ar distanţa la 11 puncte, iar Zaporojie şi Beşiktaş, ambele cu câte 7 puncte, s-ar transforma în favorite la ocuparea celui de-al doilea loc. Sâmbătă, Zaporojie a învins clar în deplasarea de la Braga, scor 35-22.

Dinamoviştii au plecat însă la drum cu gândul de a-şi recupera punctele pierdute acasă cu Nantes, după un meci în care au reuşit o primă repriză aproape perfectă. La final, echipa franceză s-a impus cu 27-26. Eliodor Voica, antrenor Dinamo: ”Cred că avem o misiunea foarte grea, dar nu imposibilă, prin prisma faptului că la meciul de la Bucureşti am dovedit că putem juca alături de echipe foarte bune. Evident, Nantes este favorită, dar dacă vom elimina greşelile pe care le-am făcut în partea a doua a meciului tur, cred că ne vom putea crea un avantaj”.

Dinamo abordează acest meci după egalul din campionat cu HC Odorhei, smuls in extremis (27-27), în timp ce Nantes a cedat în deplasare la Saint Raphael, 23-21, în etapa a 7-a a primei ligi franceze.

Clasament Grupa D: 1. Nantes 9p (5j), 2. Zaporojie 7p (6j), 3. Beşiktaş 7p (5j), 4. Dinamo 4p (5j), 5. UMinho Braga 4p (6j), 6. Holstebro 1p (5j).

CS Dinamo, 12 noiembrie 2016

 

Program Competitional

23-29 ianuarie 2023

Baschet. LNBM Mozzart (etapa 18), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18:30: Dinamo – ABC Athletic Constanța. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), miercuri, 25 ianuarie, ora 19:00: FC Argeș - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 15), duminică, 29 ianuarie, ora 15:00: Dinamo – CSM Târgoviște. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14:00: Știința București – Dinamo. Arena Romsilva Știința București

Polo. Cupa României la feminin (turneul II), 27-29 ianuarie, Bazinul Otopeni

Tir. Cupa Mondială de la Jakarta, 28 ianuarie (pușcă 10 m feminin), Indonezia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 327 guests online