Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XIX-a

Handbal masculin - Liga naţională, etapa a XIX-a

U Bucovina Suceava - Dinamo Municipal Călărași: 40-28 (17-15)

Înfrângere grea pentru Dinamo în partida de la Suceava de sâmbătă, 10 martie, contând pentru etapa a 19-a, împotriva ocupantei locului 3 în clasament, iar băieții noștri ratează, astfel, o nouă șansă de a urca de pe poziția a 6-a.

Partida a fost echilibrată pe parcursul primei reprize când Dinamo a condus chiar și cu 11-9 în minutul 23. După acest moment însă, gazdele au luat un ușor avans, încheind repriza cu 17-15 în favoarea lor.

Diferența nu era nicidecum insurmontabilă, ba chiar destul de ușor de recuperat în handbal, însă în repriza a doua ceva s-a rupt în jocul dinamovist, probabil și pe fondul unor ratări incredibile "reușite" de atacul echipei noastre. Gazdele au speculat momentul slab al dinamoviștilor și, după primele 15 minute ale reprizei a doua, au reușit să se desprindă la 9 goluri.

Ultimele 10 minute ale partidei au aparținut exclusiv gazdelor, băieții noștri nemaiavând angajamentul necesar pentru a mai reveni în joc.

La finalul partidei, domnul Ovidiu Semen, managerul general al echipei Dinamo Municipal Călărași, a declar pentru csdinamo.eu, următoarele: "În repriza a doua am ratat incredibil de mult. Nu am mai reușit să jucăm cu același angajament ca în etapa trecută. Dacă am fi reușit să jucăm la fel cum am făcut-o cu  CSM-ul, i-am fi bătut pe cei de la Suceava la ei acasă. Suntem foarte supărați acum pentru această înfrângere, mai ales că urmează meciuri și mai dificile decât acesta: săptămâna viitoare la Bacău, iar peste două săptămâni cu Timișoara".

Întrebat despre evoluția jucătorilor noștri, Ovidiu Semen ne-a spus: "Chiar dacă am mâncat bătaie, aș vrea să remarc jocul foarte bun pe care l-au reușit în această partidă Purcărea, Cojocea și Stamate. De asemenea, vreau să-l remarc pe tânărul nostru jucător Sabin Alexandru care își face treaba foarte bine."

După această partidă, Dinamo rămâne pe locul 6, la 4 puncte în urma locului 3 care este ocupat de U Bucovina Suceava, însă este în pericol să piardă și această poziție dacă Energia Tg. Jiu, care este la doar un punct în urmă, va învinge mâine CSM-ul.

Autorul articolului: Florin Nan, 10 martie, ora 1830

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 254 guests online