Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin HANDBAL. Proiect pentru viitorul handbalului. Lansăm ”Academia de Handbal Dinamo”

HANDBAL. Proiect pentru viitorul handbalului. Lansăm ”Academia de Handbal Dinamo”

wallpaper-ahd-facebook-v4b-postareAvem cea mai puternică echipă masculină la handbal din țară, vrem să clădim și cel mai tare centru pentru copii și juniori! Clubul Sportiv Dinamo lansează în această toamnă un proiect de amploare, menit să asigure viitorul secției de handbal. ”Academia de Handbal Dinamo” demarează în forță, sub coordonarea unei echipe tinere și valoroase. Managerul proiectului este căpitanul echipei de handbal Dinamo, Dan Savenco.

”Am foarte mulți cunoscuți care mă întreabă de ceva timp când demarăm un astfel de proiect, pentru a-și aduce copiii la Dinamo. Rezultatele echipei de seniori în Liga Campionilor, trofeele cucerite pe plan intern, atmosfera frumoasă creată de suporteri a dat naștere unui adevărat fenomen, care a trezit interesul copiilor pentru handbal. Și unde să-ți duci copilul, dacă nu acolo unde se face performanță?”, spune Dan Savenco.

Liderul din teren al echipei de seniori va continua să joace la cel mai înalt nivel în toate competițiile în care este angrenată Dinamo, iar în timpul liber va manageria Academia de Handbal. Alături de el, din postura de coordonator tehnic, va fi o altă vedetă a echipei mari, Valentin Ghionea.

”Vom începe selecțiile încă din această toamnă și vom forma grupe de baby, minihandbal și juniori 4. Vrem ca micuții să învețe să se dezvolte în spiritul clubului Dinamo. Detaliile vor fi oferite pe paginile oficiale de facebook  și instagram ale Academiei. Important este că familia alb-roșie se mărește, iar Academia de Handbal Dinamo București e gata să-și primească viitorii campioni. Cei care astăzi scriu istorie pentru Dinamo vor fi  alături de cei mici pe drumul către performanță. Împreună vrem să ducem mai departe tradiția celui mai frumos club din România”, mai spune Dan Savenco.

În contextul pandemiei, locurile sunt limitate.

Informații suplimentare pot fi obținute și de la nr. de telefon 0784 846 319.

Paginile de social media ale Academiei de Handbal Dinamo:

Facebook: (https://www.facebook.com/AcademiaHandbalDinamo)

Instagram: (http://www.instagram.com/academiahandbaldinamo)

CS Dinamo, 22 septembrie 2020

 


Program Competitional

Săptămâna 19-25 octombrie 2020

Handbal. EHF European League, Grupa B (etapa 1), 20 octombrie, ora 19:45: Dinamo – Sporting CP. Sala Dinamo (se dispută fără spectatori). DigiSport, Telekom Sport, Look TV

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 10), 23 octombrie, ora 16:30: CSM București - Dinamo. Sfântu Gheorghe

Lupte. Campionatul Național individual, 23-25 octombrie, Reșița

Judo. Cupa României individual seniori și finala CN echipe U23, 23-25 octombrie, Poiana Brașov

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 264 guests online