Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Ramanem cu doua puncte in Grupa C a Ligii Campionilor

Handbal. Ramanem cu doua puncte in Grupa C a Ligii Campionilor

Liga Campionilor, etapa 5: Dinamo Bucureşti – Abanca Ademar Leon 24-28 (13-17)

_RPS0736Handbaliștii de la Dinamo au cedat în cel de-al cincilea meci din Liga Campionilor, la finele unui joc spectaculos și atractiv, demn de cea mai importantă competiție inter-cluburi. Soarta meciului de la București s-a decis practic în primele șase minute, când Dinamo a jucat mai mult în inferioritate, iar oaspeții s-au desprins la 1-4.

La adăpostul avansului luat în debut, Abanca Ademar Leon și-a construit fiecare atac fără presiune. Spaniolii au lungit fazele din ofensivă până când cu găsit breșa spre poarta apărată de Ionuț Irimuș. Dinamo a încercat să revină în joc, dar de fiecare dată când a fost aproape de a mai reduce din handicap atacurile s-au lovit de portarul Biosca Garcia.

În repriza secundă, alb-roșiii au ajuns până la două goluri în spatele echipei spaniole. Apărarea a funcționat mai bine, iar pe atac Gavriloaia (la cel mai bun joc al său din acest sezon), Sajad Esteki, Descat și Mocanu au readus speranțele în tribunele din Sala Dinamo. La 22-24, Dinamo a avut atacul și șansa de a reechilibra disputa, dar bomba trimisă de Sajad Esteki a fost scoasă miraculos din vinclu de portarul Biosca Garcia. Abanca Ademar Leon s-a distanțat iar, de data aceasta decisiv.

Rafael Guijosa Castillo (antrenor Abanca Ademar Leon): ”Am avut un start fantatsic, defensiva noastră a pus mari probleme echipei Dinamo. Pas cu pas am controlat atacurile, având și liniștea celor 2-3 goluri avans pe tabelă. Am crezut în șansa noastră de a câștiga. Pentru noi era necesar să câștigăm pentru a spera la calificare. Mai sunt cinci meciuri și orice este posibil”.

Eliodor Voica (antrenor Dinamo): ”Vreau să felicit echipa spaniolă pentru victorie. A condus de la început până la final, a jucat bine în cea mai mare parte a jocului. Noi am făcut o mulțime de greșeli în atac, de asemenea și în apărare, mai ales în prima parte a jocului. Am avut mulți jucători accidentați, iar jocul nostru nu este cel mai bun în acest moment”.

Dinamo: Irimuş, Grigoraş, Heidaridad – portari; Descat 5, S. Esteki 4, Boskovic, Mironescu, Gayduchenko 3, Şandru 1, Gavriloaia 5, A. Esteki, Komogorov 3, Mocanu 2, Bera, Mousavi 1.

Abanca Ademar Leon: Biosca Garcia, Cupara – portari; Lopez Alvarez 1, Simonet 2, Vejin, Garcia Lorenzana 6, Carou, Rodrogo Perez Arce, Pineiro, Vieyra 6, Fernandez Sanchez 5, Jaime Fernandez 4, Marques 1, Gonzale Perez Arce 1, Pesic 1, Costoya 1.

Dinamo rămâne cu două puncte în Grupa C a Ligii Campionilor și ocupă locul 6, ultimul.

CS Dinamo, 15 octombrie 2017

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Online Guests

We have 268 guests online