Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Reguli de acces la meciul Dinamo - Sporting CP

Handbal. Reguli de acces la meciul Dinamo - Sporting CP

HM_Dinamo_la_LIsabona_2020În atenția spectatorilor prezenți la meciul de azi (1 martie, ora 17:30), dintre DINAMO și Sporting CP (Portugalia), din barajul pentru optimile de finală ale VELUX EHF Champions League:

► Accesul in Sala Dinamo se va face începând cu ora 16:00

► Nu veniți cu obiecte interzise, inclusiv brichete sau umbrele

► Veniți din timp! Meciul se va desfășura cu sala plină, iar controalele de la acces vor fi la fel de severe, indiferent de cât de mare este aglomerația la intrare. În caz contrar, riscați să pierdeți începutul de meci!

► Biletul achiziționat în sectoarele VIP nu asigură și accesul la VIP room (zona catering)! Atenție la anumite ”oferte” aflate pe siteuri de vânzări. Pentru VIP room, accesul se va face printr-un permis special emis de club, în condițiile stabilite de Federația Europeană de Handbal (EHF)

► Europa este cu ochii pe noi. Haideți să le arătăm tuturor că merităm să fim și anul viitor în EHF Champions League. Fiecare aspect va conta atunci când se va trage linie: echipă, organizare, suporteri! Să fim toți la înălțime! Puternici, uniți și civilizați! Ca o adevărată familie!

Hai Dinamo!

CS Dinamo, 1 martie 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 292 guests online