Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Remember Marian Cozma

Remember Marian Cozma

Handbal__02Nihil Sine DEO!

Partida din cadrul etapei a XIII-a a Ligii Nationale a fost precedată de un moment emoţionant şi trist, în acelasi timp.

Vineri 8 februarie, s-au împlinit patru ani de la trecerea în nefiinţă, într-un mod tragic, a celui care a fost Marian Cozma, unul dintre cei mai compleţi handbalişti pe care i-a avut Romania şi clubul Dinamo. Neînfricatul nostru  Păsărilă a fost răpus mişeleşte de niste neoameni.

Petre Cozma - tatăl lui Marian - şi el fost handbalist, a reuşit, în acele momente, să dea dovadă de o tărie şi o putere uluitoare, şi a rămas demn în faţa tuturor, fără să arate o clipă ceea ce este în sufletul lui devastat de pierderea singurului fiu. Ba mai mult, ura pe care mulţi dintre noi am fi cultivat-o, la Petre s-a transformat în dragoste pentru copii, dragoste pentru fiecare dintre tinerii care practică handbalul şi, de fapt, pentru noi toţi cei din jurul lui. Aşa a înţeles să răspundă Petre Cozma la ura cu care i-a fost luată viaţa fiinţei celei mai dragi lui.

Şi atunci, şi acum, mulţi au fost şi sunt descumpăniţi în faţa unui astfel de răspuns al unui tată care a înţeles că Marian, acolo unde e, tocmai de dragoste are nevoie mai mult decât orice.

Multumim Petre pentru tot ce am învăţat de la tine în toţi aceşti ani, noi cei care, cu sau fără motiv reale, ne mai certăm, ne mai duşmănim, suntem pizmaşi ori pătimaşi! Dar mai mult decât orice, iţi mulţumim, Petre, pentru sutele de tineri care au învăţat de la tine că oamenii răi trebuie doar ignoraţi!

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 11 februarie 2013, ora 1200

 

Program Competitional

6-12 februarie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 11), 8 februarie, ora 21:45 (ora României): FC Porto – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 17), 10 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSm Odorheiu Secuiesc. Sala Dinamo. În direct la ProArena

Polo. Campionatul Național feminin Suzuki (turneul 4), 10-12 februarie, București (Bazinul Steaua)

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 14:00: Dinamo – CSM Suceava. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 17), 11 februarie, ora 17:30: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Atletism. Campionatul Național de probe combinate, 11-12 februarie, București

Judo. Campionatul Național U18, 10-12 februarie, Craiova

Scrimă. Cupa Mondială – Varșovia sabie masculin, 10-12 februarie, Polonia

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 292 guests online