Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Sezon 2015-2016. Dinamo, cu 11 jucători sub 20 de ani în lot

Polo. Sezon 2015-2016. Dinamo, cu 11 jucători sub 20 de ani în lot

05_august_polo_Echipa_15-16Dinamo va aborda sezonul 2015-2016 al Superligii de polo cu un proiect nou, sută la sută românesc, dar cu ambiții la fel de mari. Dintre cei 18 jucători pe care Dinamo îi va avea la dispoziție, nu mai puțin de 11 au vârsta sub 20 de ani, fapt ce atestă preocuparea clubului pentru viitor, dar și rolul pe care Dinamo și l-a asumat în raport cu FR de Polo, de a oferi o șansă tinerilor care anii trecuți au făcut parte din reprezentativele de juniori. Nu doar lotul este foarte tânăr, ci și colectivul tehnic: George Georgescu (antrenor principal) și Alexandru Matei (antrenor secund și jucător). Ambii sunt la început de drum, dar, evident, au ambiția de a-și face un nume și în breasla antrenorilor.

Față de anul trecut, în lotul echipei de polo nu se mai regăsesc portarul Dragoș Stoenescu (transferat la altă formație din campionatul intern), englezul James Chiran, Ionuț Neșculescu (retras) și George Georgescu, devenit antrenor.

S-au alăturat echipei, din postura de nou-veniți: portarul Marius Țic (revenit după împrumutul la Sportul Studențesc), Nichita Novac (revenit după împrumutul la Rapid), Vlad Gabriel Dragomirescu (de la Sportul Studențesc), Tudor Andrei Fulea (de la Rapid), Ștefan Andrei Iliescu și Răzvan Petre Iudean (ultimii doi promovați de la juniorii CS Dinamo).

Au rămas de anul trecut: Bertini Nenciu, Alexandru Matei, Szilard Demeter, Andrei Georgescu, Adrian Enescu, Ionuț Vrânceanu, Alexandru Simion, Alexandru Sfârle, Tudor Neagu, Andrei Enciu, Andrei Prioteasa și Constantin Marian. Alături de colectivul tehnic se va afla în continuare experimentatul kinetoterapeut Cătălin Ghiță.

În ce privește grupul celor tineri (sub 20 de ani) acesta îi cuprinde pe: Alexandru Sfârle, Vlad Dragomirescu, Tudor Neagu - toți, 20 de ani; Andrei Enciu, Constantin Marian, Nichita Novac, Andrei Prioteasa, Marius Țic - toți 19 ani; Tudor Fulea, Răzvan Iudean - 18 ani; Andrei Iliescu - 17 ani.

05_august_polo_intalnire_conducere_-_echipa_15

Echipa de polo și-a început antrenamentele de două săptămâni, la Complexul Dinamo, iar miercuri, după antrenamentul de dimineață, jucătorii au avut parte de o surpriză. Conducerea clubului, în frunte cu doamna președinte Elisabeta Lipă, dl vicepreședinte Marian Ștefan și cu șefa serviciului organizare și instruire sportivă, Georgeta Andrunache, a venit să le ureze succes jucătorilor și să-i asigure de întregul lor suport. "Majoritatea sunteți tineri, dar niciodată nu trebuie să vă mulțumiți cu puțin", a fost mesajul conducerii. Campionatul Superligii de polo va debuta pe 19-20 septembrie, în același sistem ca anul trecut, cu etape duble săptămânale, urmate de play-off și play-out.

CS Dinamo, 05 august 2015

Program Competitional

Săptămâna 29 aprilie - 5 mai 

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 2), luni 29 aprilie, ora 19:00: Dinamo – Rapid București

Handbal. EHF European League, sferturi de finală (retur), marți 30 aprilie, ora 19:45: Skjern Handbold – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, finala mică (meci 5), miercuri 1 mai, 16:30 : Rapid București - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95, Play-off locurile 5-8 (meci 3 / dacă mai este necesar), vineri 3 mai: Rapid București – Dinamo

Fotbal. Liga 3, play-off (etapa 6), vineri 3 mai, ora 18:00: CS Dinamo – CS Blejoi. Stadion Dinamo central

Polo. Superliga, finala (meciul 2), vineri 3 mai, ora 18:00: Steaua – Dinamo. Bazin Ghencea

Fotbal. Superliga Romania, play-out (etapa 8), sâmbătă 4 mai, ora 20:00: U Cluj – Dinamo 1948


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

 

PROGRAMUL BAZINULUI OLIMPIC ACOPERIT ȘI AL SĂLII DE FITNESS ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR PASCALE.

BAZIN OLIMPIC ACOPERIT ( AGREMENT ȘI CURSURI INIȚIERE ACADEMIA DE ÎNOT DINAMO)

01 - 07.05.2024 – ÎNCHIS

*Valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care bazinul este închis


SALA FITNESS

04 - 06.05.2024 – ÎNCHIS

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 288 guests online