Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Dinamo a câștigat turneul Ivan Slavkov de la Sofia

Polo. Dinamo a câștigat turneul Ivan Slavkov de la Sofia

P_ciaran__103.jpgEchipa de polo Dinamo București a încheiat cu victorii pe linie prima ediție a turneului internațional Ivan Slavkov (19-21 ndecembrie, Sofia), câștigând trofeul pus în joc. Organizată de clubul bulgar Levski, competiția a mai avut la start încă două echipe, Niș (Serbia) și Beta Skopje (Macedonia). James Chiran, englezul din lotul dinamovist, a primit trofeul pentru ”cel mai tehnic jucător”.


Foto: James Chiran a primit trofeul de ”cel mai tehnic jucător” la turneul amical din Bulgaria


 

Dinamo a început turneul întâlnind cel mai dificil adversar, Niș. Roș-albii au început în forță și au încheiat prima repriză cu 4-0. Startul bun s-a dovedit hotărâtor, bucureștenii impunându-se la final cu 11-8. În următoarele două meciuri, Dinamo a făcut scor: 14-3 cu Levski Sofia și 19-4 cu Beta Skopje. Clasament final: 1. Dinamo București, 2. Niș, 3. Levski Sofia, 4. Beta Skopje.

Andrei Iosep (antrenor Dinamo): ”Sunt mulțumit de turneu și de evoluția băieților noștri, mai ales că am avut foarte mulți tineri în lot. Primul meci a fost mai bun, cel cu sârbii. Am început tare și apoi am controlat jocul. Au fost toți surprinși că am câștigat, Niș fiind reprezentanta unui polo de mare valoare. Ne-au întrebat la final dacă jucăm în cupele europene și s-au arătat surprinși că suntem pe locurile 3-4 în campionatul românesc. Noi ne-am comportat la Sofia ca o echipă profesionistă și cred că acest lucru a contat. Sârbii de la Niș ne-au invitat să facem pregătire comună cu ei, iar bulgarii ne-au anunțat că ne așteaptă și la ediția de anul viitor. Este important să ieșim la turnee internaționale, să păstrăm contactul cu poloul de afară. Un câștig este și faptul că au jucat toți tinerii, jucători între 15 și 18 ani. Cel de-al doilea portar, Răzvan Iudean, în vârstă de 17 ani, a jucat în ultimele două meciuri și a făcut-o bine”.

Dinamo a făcut deplasarea în Bulgaria cu următorii 14 jucători: Dragoș Stoenescu, Răzvan Iudean (portari), Traian Orzoiu, Adrian Enescu, James Chiran, Szilard Demeter, Ionuț Vrânceanu, Alexandru Simion, Tudor Neagu, Alexandru Sfârle, Andrei Enciu, Constantin Marian, Andrei Iliescu, David Bota.

CS Dinamo, 21 decembrie 2014, ora 17:30

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 343 guests online