Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo – Superliga 2012-2013, etapa a V-a

Polo – Superliga 2012-2013, etapa a V-a

P__12Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti: 6-7; 5-7

Prima confruntare dintre Dinamo şi Steaua a weekendului care a trecut, a fost cea de la polo pe apă, acolo unde ne aşteptam la o evoluţie echilibrată în cele două partide, valorile echipelor bucureştene fiind sensibil egale. Totuşi, derby-ul etapei a fost adjudecat de echipa militară care a câştigat ambele meciuri, chiar dacă la scoruri foarte strânse. S-au înscris foarte puţine goluri iar din totalul celor 8 reprize ale celor 2 meciuri, 3 s-au încheiat la egalitate, 2 au fost câştigate de Dinamo iar 3 de Steaua.

Prima partidă: Dinamo – Steaua: 6-7 (1-0; 0-2; 3-3; 2-2).

Dinamoviştii au început bine meciul, s-au apărat fără greşeală, nu au primit gol însă au înscris doar o singură dată.

În repriza a doua, echipa noastră nu a mai reuşit să marcheze niciun gol, primind însă doua. Aceasta a fost, de altfel, şi repriza care a făcut diferenţa în primul meci, celelalte două reprize încheindu-se la egalitate.

Dinamo – Steaua: 5-7 (0-1; 2-1; 0-2; 3-3)

 

Nici în a doua partidă poloiştii dinamovişti nu au reuşit să se impuna, de această dată fiind învinşi la două puncte diferenţă. Începutul de meci a fost favorabil adversarilor noştri care, pe un fondul unor ratări ale dinamoviştilor, au reuşit să înscrie şi să câştige prima repriză cu un avantaj minim.

În repriza a doua Dinamo a jucat mai atent în apărare iar în atac a inscris două goluri,reusind sa egaleze scorul pe tabela de marcaj, la pauza mare.

A venit însă repriza a treia, cu multe ratări în fazele de superioritate numerică ale dinamoviştilor şi cu două goluri primite de la adversari iar soarta partidei a fost tranşată încă din acel moment pentru că ultima repriză s-a încheiat la egalitate. În această partidă, în poarta dinamovistă a evoluat, cu mult curaj, juniorul de numai 16 ani,Tic Marius.

Autorii articolului: Simion Angelo şi Florin Nan. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 19 noiembrie, ora 1000

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 203 guests online