Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Superliga, sezonul 2014-2015, etapa 1. Victorii clare la debut

Polo. Superliga, sezonul 2014-2015, etapa 1. Victorii clare la debut

Un articol de Alexandru Enciu (foto – Mihai Neacșu)

Dinamo București - Rapid București 14-5 și 12-6

PD__5.jpgPoloiștii de la Dinamo au debutat cu dreptul în noul sezon al Superligii. Vineri și sâmbătă, în etapa 1 (se joacă etape duble săptămânale), jucătorii antrenați de Andrei Iosep s-au impus cu 14-5 (4-0, 3-2, 3-1, 4-2) și 12-6 (3-0, 4-1, 3-1, 2-4) în fața echipei Rapid București. Diferența de valoare între cele două echipe a fost evidentă pe parcursul ambelor jocuri. Vineri, ”roș-albii” au început în forță, cu o primă repriză în care au marcat de patru ori, fără să primească vreun gol și în care au mai avut încă trei-patru ocazii mari.


Foto: Andrei Iosep a debutat ca antrenor în Superligă cu două victorii


 

Cu o echipă formată în părți egale din jucători experimentați și tineri de perspectivă, Andrei Iosep a schimbat deseori liniile, dându-le posibilitatea celor ”mici” să joace mai mult. Chiar și cu aceștia în bazin, Dinamo și-a păstrat supremația. La final, Andrei Iosep, aflat la primul lui meci din postura de antrenor principal în Superligă, a declarat: ”A fost primul meci jucat în bazinul Floreasca și ca orice debut nu au mers toate așa cum mi-aș fi dorit. Nu a fost nici rău, nici bine. Mai avem nevoie de meciuri împreună și eu sper ca lucrurile să evolueze într-un mod pozitiv”.

Sâmbătă, în meciul al doilea, evoluția scorului a fost asemănătoare cu cea din ziua precedentă. Dinamo a controlat fără probleme primele trei reprize, la finele cărora conducea cu 10-2. Schimbările din ultimul sfert și relaxarea din final a dinamoviștilor a făcut ca Rapid să mai comprime diferența.

Meciul 1: Dragoș Stoenescu, Bertini Nenciu – portari; Andrei Enciu, Andrei Prioteasa 1 gol, Alexandru Sfârle, Ionuț Vrânceanu, Alexandru Matei, Demeter Szilard 2, Tudor Neagu 2, George Georgescu 3, Andrei Georgescu 3, Ionuț Necșulescu 1, Constantin Marian.

Meciul 2: Bertini Nenciu, Răzvan Iudean - portari; David Bota, Adrian Enescu 1, Andrei Prioteasa, James Ciaran 2, Ion Vrânceanu 1, Alexandru Matei 4, Demeter Szilard, Tudor Neagu 1, Alex Sfârle 1, Andrei Georgescu 1, Vali Olteanu, Alex Simion 1. 

CS Dinamo, 03 octombrie 2014, ora 20:00

Program Competitional

Programul dinamoviștilor în săptămâna 27 mai - 2 iunie

FOTBAL. Superliga România, baraj menținere (retur) luni 27 mai, ora 19:00: Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo 1948

HANDBAL. Liga Naționala (etapa 26), miercuri 29 mai, ora 17:30: Dinamo - CSM București. Sala Dinamo

FOTBAL. Liga 3, baraj promovare Liga 2 (turul 2), sâmbătă 1 iunie, ora 19:00: CS Afumați- CS Dinamo

RUGBY. Liga de Rugby Kaufland (etapa 6), vineri 31 mai, ora 17:00: Rapid - Dinamo. Stadion Olimpia

GIMNASTICĂ. Cupa Nadia Comăneci, 30 mai – 02 iunie, Onești

SCRIMĂ. Campionatul European de Tineret, 01-06 iunie, Antalya

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Online Guests

We have 216 guests online