Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Start în Superliga CEC Bank pentru Buldogi. Ștefan Demci: ”Abordăm noul sezon cu încredere”

Rugby. Start în Superliga CEC Bank pentru Buldogi. Ștefan Demci: ”Abordăm noul sezon cu încredere”

rugby_start_sezonEchipa de rugby Dinamo va debuta sâmbătă, 7 septembrie, în noul sezon al Superligii CEC Bank, cu un meci de foc. Buldogii întâlnesc pe teren propriu o echipă cu pretenții la titlu, Timișoara Saracens.

Partida va avea loc pe Stadionul Florea Dumitrache – Dinamo, începând cu ora 12:30 și va conta pentru etapa a doua a principalei competiții interne. În prima etapă, Dinamo nu a evoluat din cauza numărului impar de echipe înscrise în acest sezon (șapte). CSM București s-a retras înaintea sezonului.

Dinamo va aborda noul sezon cu mai multe schimbări, survenite atât la nivelul băncii tehnice, cât și la nivelul lotului de jucători.

Ștefan Demci, managerul echipei: ”Abordăm noul sezon cu încredere, pentru că avem unele noutăți în lot. În primul rând, noul antrenor principal al echipei este Cosmin Rațiu. În al doilea rând, consider că am făcut unele transferuri bune. L-am adus pe internaționalul român Johannes Van Heerden, a revenit Tudorel Bratu, și el jucător de echipa națională. S-au mai alăturat lotului jucători cu experiență, precum Marian Ispir, Alexandru Mitu, internaționalul kenyan Malcolm Onsando, georgianul Bakhva Kobakhidze, tonganul Nicholas Moa. De asemenea, ca de fiecare dată, Dinamo va da credit și unor jucători tineri români, precum David Dinescu, Petru Azoiței sau Daniel Hreceniuc. Cu liniște, cu pregătire bună, sperăm să ne atingem obiectivele și să fim o roțită importantă în angrenajul care mișcă rugbyul românesc spre înainte”.

Campioană în 2018, Timișoara Saracens s-a clasat la finele sezonului trecut pe locul 4, după ce a fost învinsă în semifinale de Știința Baia Mare (campioană în 2019) și în finala mică de CSM București. Trupa din Banat rămâne însă una dintre forțele campionatului.

Foto: Van Heerden - antrenorul Cosmin Rațiu - Tudorel Bratu

CS Dinamo, 6 septembrie 2019

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 410 guests online