Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby – Avancronica etapei a 2-a a SuperLigii CEC Bank 2012

Rugby – Avancronica etapei a 2-a a SuperLigii CEC Bank 2012

Di_R__15După un început de campionat în care oaspeții au reușit victorii pe linie, etapa a II-a din SuperLiga CEC Bank ar putea totuși, să aducă unele surprize cu ocazia Sărbătorilor de Paste, ocazie cu care urăm tuturor cititorilor, dar nu numai lor, „Sărbători Fericite!”.

Dinamo, echipa care a scăpat ca printre degete victoria din deschiderea campionatului, scor 25-27, cu o încercare a echipei Farul Constanța, reușită în ultima secundă de joc, se va deplasa la Timișoara pentru un meci împotriva echipei locale, vineri 13 aprilie, de la ora 1300, transmis in direct la GSP TV.

Evoluția dinamoviștilor din weekend-ul trecut nu a fost una dezamăgitoare dar pierderea meciului în ultimele momente a reprezentat un motiv de frustrare. Antrenorul Demci ne-a declarat în urma acelei partide: „Nu sunt mulțumit de înfrângere și primul lucru pe care l-am făcut împreună cu staff-ul meu și cu jucătorii a fost să vizionăm meciul. Ne-am recunoscut greșelile iar în pregătirea meciului de vineri vom încerca să rectificăm din mers toate carențele care s-au ivit la analiza video. Am încredere în jucătorii mei și sper într-o victorie surpiză la Timișoara, deși va fi un meci foarte greu.

Farul Constanța se va deplasa la Cluj unde „stranierii” marinarilor vor încerca să demonstreze, încă o dată, că își merită banii, mai ales că meciul este considerat unul ușor, după ce campiona en titre, CSM Baia Mare, a câștigat la Cluj, în prima etapă cu o diferență de peste 30 de puncte.

Nou promovata Poli Iași va face, probabil, cea mai lungă și mai grea deplasare a ei, întâlnind echipa campioană chiar pe terenul acesteia. Baia Mare nu a arătat încă ceea ce poate și va folosi acest meci pentru a-și rula toți jucătorii.

Un alt meci care se arată a fi interesant, va fi disputa dintre CSM București și Steaua București, unde echipa Municipalității va trebui să demonstreze că poate juca și rugby, dat fiind că, în urma ultimului meci, aceasta a avut suspendați nu mai puțin de 3 jucători în urma gesturilor nesportive.

Așadar vă urăm un sfârșit de săptămână prelungit și cât mai plăcut iar noi sperăm să avem parte de sărbători fericite și în urma victoriei favoriților, lăsându-ne șansa de a sparge ouă, evident alb-roșii.

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș. Foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 13 aprilie, ora 430

 

Program Competitional

15-21 august 2022

HANDBAL. Supercupa României Baucem la masculin, 18 august, ora 17:30: DINAMO – Steaua. Sala Polivalentă București

RUGBY. Liga Națională, play-off (etapa 2), 20 august: DINAMO – CSM Știința Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache

ATLETISM. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

CICLISM. Campionatul European elite, 15-20 august, Munchen

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

INOT. Campionatul European, 11-18 august, Roma

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 449 guests online