Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY. Buldogii pierd la Timisoara in primul meci din play-off

RUGBY. Buldogii pierd la Timisoara in primul meci din play-off

Play-off, etapa 1: CS SCM USAMVB Timișoara - Dinamo 21-15 (11-10)

Timisoara_-_Dinamo_rugbyRugbiștii de la Dinamo au debutat în faza a doua a campionatului Ligii Naționale cu o deplasare la Timișoara. Meciul a fost echilibrat, diferența fiind făcută de situațiile de superioritate numerică din teren. Dinamo a jucat cu un om în minus aproape 60 de minute, după ce Keanan Murray a văzut cartonașul roșu la jumătatea primei reprize.  

Primele puncte pe tabelă au fost puse din lovituri de penalitate: Gabriel Rupanu pentru Timișoara, respectiv Jondre Williams pentru Dinamo: 3-3.

În minutul 24, dinamovistul Omar Baliashvili a văzut cartonașul galben, iar bănățenii au speculat repede superioritatea numerică de pe teren, reușind să marcheze primul eseu al întâlnirii prin jucătorul la închidere, Feofaki Holoia, 8-3. În minutul 35, Timișoara s-a desprins la 11-3, printr-o nouă penalitate concretizată de Rupanu.

În minutul 26, Dinamo rămâne în 14 jucători pentru tot meciul, după ce Keanan Murray vede cartonaș roșu. Înainte de finalul primei părți, jucătorii gazdelor Valentin Popârlan și Holoia primesc cartonaș galben, iar Dinamo profită de dublu avantaj pe teren printr-un eseu marcat de Marian Ispir, convertit de Jondre Williams (11-10 la pauză).

În partea secundă, alb-roșii încep în forță, Marian Ispir trecându-și în cont un nou eseu (concretizat de același Jondre), iar Dinamo ia conducerea pe tabelă cu 15-11.

Timișoara revine în joc prin eseul lui Eugen Căpățână, transformat de Florin Vlaicu, preluând astfel din nou conducerea, 18-15. Același Vlaicu închide scorul partidei printr-un dropgol, 21-15, aducând victoria echipei sale.

În etapa următoare, Dinamo joacă acasă cu Știința Baia Mare, care în prima etapă s-a impus în Ghencea, cu Steaua, scor 30-24.

CS Dinamo, 14 august 2022

Program Competitional

 6 - 11 iunie 2023

Gimnastică. Campionatul Național pe echipe, 7-10 iunie, mun. Ploiești.

Triatlon. Cupa României la Aquatlon – Seniori, 9-10 iunie, mun. Miercurea Ciuc

Takwondo. Campionatul Național de Copii – juniori mici și cadeți, 9-10 iunie, București - Sala Polivalentă.


Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 374 guests online