Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby - minirugby

Rugby - minirugby

Cupa „Prietenia” – C.S. Dinamo Bucuresti vs C.S.O. Pantelimon

T_09În data de 23 iunie a.c., pe stadionul “Velodrom” din incinta Parcului Sportiv Dinamo, s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei “Prietenia” la minirugby, în organizarea Centrului de copii şi juniori al Secţiei de rugby din cadrul C.S. Dinamo Bucureşti (coordonat de prof. Cristian Hîldan şi având ca antrenori pe Bogdan Muntean şi Cătălin Enache).

Manifestarea a fost prilejuită de o înţelegere amiabilă între cluburile C.S. Dinamo Bucureşti şi C.S.O. Pantelimon privind organizarea unor meciuri-test, în fapt fiind vorba despre o pregătire comună pentru ediţia de campionat 2012 - 2013.

După o primă etapă desfăşurată în orasul Pantelimon, cu o săptămână în urmă, a fost rândul micilor “buldogi” să-i găzduiască pe sportivii clubului prieten. Aşadar, în urma unor partide foarte disputate, în care micii sportivi ai celor două cluburi au facut risipă de energie cu generozitate, C.S. Dinamo şi-a adjudecat trofeele la categoriile U10 şi U14, CSO Pantelimon plecând acasă cu o cupă doar la categoria U12, acolo unde s-a impus detaşat.

Odată cu decernarea cupelor, s-au acordat şi premii jucătorilor, Denis Turcuman (CS Dinamo Bucureşti) – cel mai bun jucător, Mircea Constantin (CS Dinamo Bucureşti) – cel mai bun marcator şi Andrei Dinu (CS Dinamo Bucureşti) – cel mai bun pasator, fiind printre laureaţii competiţiei.

La final, micilor sportivi le-au fost împărţite dulciuri şi sucuri iar ulterior toţi cei prezenţi - aproximativ 130 de copii şi părinţi – au fost invitaţi la „repriza a III-a” - în regim de reciprocitate (cei de la C.S.O. Pantelimon primind la fel de bine pe sportivii noştri) - de către generosul nostru sponsor, fostul internaţional Constantin Tudor (căruia îi mulţumim şi pe această cale), fără al cărui sprijin această competiţie nu s-ar fi putut materializa.

Autorul articolului: Cătălin Enache. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 iunie ora 1200

Program Competitional

15-21 august 2022

HANDBAL. Supercupa României Baucem la masculin, 18 august, ora 17:30: DINAMO – Steaua. Sala Polivalentă București

RUGBY. Liga Națională, play-off (etapa 2), 20 august: DINAMO – CSM Știința Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache

ATLETISM. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

CICLISM. Campionatul European elite, 15-20 august, Munchen

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

INOT. Campionatul European, 11-18 august, Roma

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 287 guests online