Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby – Super Liga incepe!

Rugby – Super Liga incepe!

RPSCâteva ore ne mai despart de cea mai așteptată compețitie rugbistică autohtonă: Super-Liga CEC Bank. Anul acesta echipele participante sunt mult mai determinate, mai competitive și cu o dorință de recunoaștere a meritelor.

 În deschiderea primei etape, CSM București va întâlni sâmbătă de la ora 11.00 pe stadionul Olimpia, echipa RCM U Timisoara, meci transmis live pe site-ul www.rugbytv.ro. Întâlnirea este una foarte așteptată și datorită declarațiilor din ultima vreme a principalului finanțator al echipei bănățene, Dan Dinu, care a promis spectacol la fiecare meci și victorii cu punct bonus (n.r. marcare a minim 4 eseuri). Câteva ore mai târziu, C.S. Poli Agro Iași își va inaugura noul stadion, în compania vicecampioanei Steaua București, meci transmis live la GSP TV de la ora 15.00. 

Campioana en-titre, CSM Stiinta Baia Mare, va debuta și ea cu un meci ușor, în deplasare la Cluj, unde va întâlni echipa locală duminică de la ora 11.00, într-un meci transmis live pe siteul www.rugbytv.ro.

Etapa va fi închisă printr-un derby mult așteptat, meciul C.S. Dinamo București vs R.C.J. Farul Constanța fiind transmis live pe GSP TV duminică, de la ora 15.00. Echipa de la malul Mării era acum câteva zile într-o situație delicată din punctul de vedere al jucătorilor legitimați, dar salvată în ultimul moment printr-un implant masiv de jucători din emisfera sudică.

Antrenor străin, jucători noi, arbitrii pregătiți să păstreze fair–play-ul la cote maxime, sunt câteva dintre aspectele la care s-a referit și managerul general al echipei Dinamo, Ștefan Demci, în scurta declarație oferită pentru website-ul nostru: „Informațiile pe care le avem despre echipa adversă sunt puține. Lotul constănțean va reprezenta o surpiză și pentru mine. Știm doar că au câțiva jucători de o certă valoare și care au evoluat în campionate puternice din emisfera sudică, dar asta nu va schimba cu nimic planul meu tactic. Dinamo va intra în teren foarte motivată și va practica un joc ofensiv, cât să ne permită o victorie cu punct bonus. Poate și în asentimentul adversarilor noștri, promitem spectatorilor și telespectatorilor un spectacol inedit, un joc care se va desfășura sub semnul fair play –ului mai ales că vom fi conduși la centru de un arbitru de o certă valoare: Radu Petrescu, un profesionist desăvârșit.

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 6 aprilie, ora 1300 

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Online Guests

We have 266 guests online