Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VII-a

Rugby – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VII-a

Dinamo București -U Cluj: 40-20

R__201Dinamo a început mai greu acest meci, desfășurat miercuri, 23 mai, în Complexul din șoseaua Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a 7-a.

Partida se anunța ușoară, în aparență, deși întâlneam o echipă care a venit la București să-și joace șansa. Și a făcut-o destul de bine, până în minutul 30 când dinamoviștii au luat conducerea cu 7-0. Au urmat o lovitură de pedeapsă transformata de clujeni și, imediat, încă o încercare a dinamoviștilor: 14-3 la pauză și nimic nu părea să se miște cum trebuie.

După pauză, antrenorii Demci și Solomie au făcut mai multe schimbări și, cu un joc la mână reușit, pe atac scorul ajunge, la final, la un mulțumitor 40-20. Din punct de vedere al punctelor puse în joc, Dinamo și-a atins scopul, obținând o victorie cu bonusul ofensiv aferent.

În perspectiva meciului cu Farul de duminică, de la Constanța, profesorul Demci reproșa jucătorilor săi o anumită indisciplină tactică și lipsa de implicare. Oricum am privi acest meci, jucătorii dinamoviști au jucat și au câștigat destul de lejer, cu o formație care, chiar dacă s-a bătut pentru fiecare minge, este, din punct de vedere valoric, sub Dinamo.

Autorul articolului și foto: Mihai Neacșu – CS Dinamo, 24 mai, ora 000

Rugby__100Avancronica partidei

Dinamo intâlnește miercuri, 23 mai, de la ora 1600, echipa de pe ultimul loc, C.S. Universitatea Cluj, în etapa a 7-a SuperLigii.

O sursă sigură de puncte, echipa studenților vine la București cu gândul de a face un meci frumos, în pofida statului de pierzator.  Dinamo pe de alta parte, doreste toate cele 5 puncte puse in joc, fapt ce va păstra distanța față de locul 4. Jocul rezultatelor în acest sezon al SuperLigii a demonstrat că oricare dintre cele 6 echipe implicate in lupta pentru primele patru locuri poate, la sfârșitul sezonului, să își atingă obiectivele.  Cu un Dobre, Adăscăliței, Bădălicescu și Ratiu deja selectionați la echipa națională, pentru cea mai importantă competiție rugbystică din acest an - Nations Cup - ceilalți jucători trebuie să înțeleagă faptul că șansele, în acest moment, de a intra în vizorul selecționerilor, sunt deschise și îi despart doar evoluțiile bune și constante.  Pe asta se bazează și managerul Demci, care a reușit cu succes, până acum, să îmbine experiența veteranilor cu exuberanța jucătorilor tineri, un joc pe tabla de șah care, până acum, a dat rezultatele scontate.

Miercuri, Dinamo va captura înca un pion și își pregătește meticulos atacul asupra Farului din Constanța, unde speră să câștige cel puțin cu același noroc cu care au facut-o și aceștia la București.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu  - CS Dinamo, 22 mai, ora 2330

Program Competitional

13-19 martie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (tur), 22 martie, ora 19:45: Dinamo – THW Kiel. Sala Polivalentă București

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 6), 26 martie, ora 17:00: U BT Cluj-Napoca – Dinamo

Fotbal. Liga 3 (seria 4, etapa 18), 25 martie, ora 15:00: SC FC Pucioasa - Dinamo

Polo masculin. Superliga Suzuki (turneul II), 24-26 martie, Oradea

Polo feminin. Campionatul Național Suzuki (turneul V), 24-26 martie, Oradea

Volei masculin. Divizia A1, faza a II-a, sferturi de finală (meci 2), 25 martie, ora 12:00: Explorări Baia Mare - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, faza a II-a, sferturi de finală (meci 1), 25 martie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo. Sala Dobroești

Judo. Campionatul Național seniori, 24-26 martie, Izvorani

Scrimă. Cupă Mondială sabie masculin, 24-25 martie, Budapesta

Tir. Campionatul Național de tineret, 23-26 martie, București

Triatlon. Campionatul Național de aquatlon, 24-26 martie, Târgu Mureș

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Online Guests

We have 326 guests online