Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY – Superliga CEC Bank, Play-out 2012

RUGBY – Superliga CEC Bank, Play-out 2012

CSM Bucureşti - Dinamo Bucureşti:  22-22

Rugby_POff2012_msizeCopyÎn weekendul care a trecut, Dinamo, ocupanta locului cinci al clasamentului, a obţinut un egal pe terenul CSM-ului, ocupanta locului şase, în urma unui joc spectaculos dintre două echipe foarte tinere şi dornice să-şi demonstreze, reciproc, valoarea.

Antrenorii Demci şi Solomie au început meciul cu un 15 format din jucători fără experienţă, foarte tineri şi ar fi suficient să-i enumerăm pe Marius Antonescu (jucator de doar 19 ani), Dragos Vasile (20 ani) şi Nicu Barbu (20 ani). Pe parcursul jocului, în formaţia dinamovistă au mai intrat şi Andrei Bucurescu (jucator de 18 ani), Kamil Sobota (care de curând a împlinit 20 de ani), Andrei Cristea, ca să nu mai vorbim de Petru Tamba care la 22 de ani este deja un jucător consacrat. Toţi aceşti tineri au făcut o extraordinară risipă de energie, fiind coordonaţi în teren de consacraţii Raţiu, Tasca, Marin, Curea Darie.

Meciul a început în nota de dominare a CSM-ului dar dinamoviştii sunt cei care speculează o greşeală a elevilor antrenorului D. Neaga şi înscriu primul eseu pe care îl transformă şi astfel în minutul 4 era deja 7-0. A urmat o serie de lovituri de pedeapsă iar la pauză scorul era de 10-9 pentru dinamovişti.

După pauză, Dinamo joacă mai atent şi reuşeşte să ducă scorul la 22-14. Era minutul 30 al reprizei a doua. CSM-ul însă nu a cedat, a pus presiune printr-un pachet de înaintare mai determinat şi, în prelungirile meciului, a reuşit egalarea: 22-22.

Una peste alta, a fost un meci frumos între două echipe ambiţioase care au vrut să demonstreze că se poate juca un rugby frumos chiar şi fără jucători străini şi bugete consistente. Până la urmă, aceste echipe pregătesc jucătorii Naţionalei de mâine.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 4 seprembrie, ora 13.30

Program Competitional

15-21 august 2022

HANDBAL. Supercupa României Baucem la masculin, 18 august, ora 17:30: DINAMO – Steaua. Sala Polivalentă București

RUGBY. Liga Națională, play-off (etapa 2), 20 august: DINAMO – CSM Știința Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache

ATLETISM. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

CICLISM. Campionatul European elite, 15-20 august, Munchen

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 15-21 august, Munchen

INOT. Campionatul European, 11-18 august, Roma

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 248 guests online