Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Nicolae Frunză, argint european cu naționala U18 a României

Tenis. Nicolae Frunză, argint european cu naționala U18 a României

06_august_frunza_tenisTenismanul dinamovist Nicolae Frunză a devenit vicecampion european cu naționala U18 a României, la turneul final desfășurat în perioada 3-5 august în Franța, la La Rochelle. Din echipa României au mai făcut parte Bogdan Borza și Călin Manda, antrenor fiind Ionuț Moldovan. Echipa României s-a calificat la turneul final după ce a câștigat grupa de la Piestany (Slovacia): 3-0 cu Republica Moldova, 2-1 cu Germania în semifinale și 2-1 în ultimul act cu Slovacia. Slovacii și-au luat însă revanșa la finala din Franța.


Nicolae Frunză (al doilea din dreapta) este vicecampion european

La competiția finală de la La Rochelle, tricolorii au debutat cu Polonia, pe care au învins-o cu 2-1. Nicolae Frunză, jucător legitimat la Dinamo - Centrul Sportiv Brașov, câștigând atât meciul de la simplu, 6-4, 6-4 cu Michael Dembek, cât și pe cel de la dublu, alături de Borza, 6-4, 5-7, 6-3 cu Hubert Hurkacz / Piotr Matuszewski. A urmat meciul din semifinale cu Spania, tranșat de tricolori cu 3-0. Frunză a punctat de data aceasta doar printr-o victorie la simplu, 6-4, 6-4 cu Carlos Taberner.

Finala a readus față în față aceleași echipe care s-au confruntat în ultimul act la grupa de la Piestany, România și Slovacia. Frunză a câștigat a simplu, 6-4, 6-3 cu Lukas Klein, Manda a abandonat cu Alex Molcan, iar titlul european s-a decis la dublu. Dacă la Piestany românii Frunză și Borza s-au impus cu 6-2, 6-0 în fața perechii Klein / Molcan, de data aceasta slovacii au triumfat, cu 6-3, 6-1. Rezultatul românilor este însă unul remarcabil, pentru care merită felicitări.

CS Dinamo, 06 august 2015

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 383 guests online