Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Dinamo a dominat nationalele de seniori

Tenis. Dinamo a dominat nationalele de seniori

crivoi_si_tecauSportivii de la Dinamo au dominat clar naționalele individuale de seniori la tenis, competiție desfășurată săptămâna trecută la Centrul Național al FRT din Capitală. La simplu masculin, finala a fost una în familia alb-roșie, Victor Crivoi învingându-l cu 6-3, 6-1 pe colegul său de club, Dacian Crăciun. La simplu feminin a câștigat Irina Fetecău (20 de ani), aflată la primul său titlu de seniori din carieră.

Cap de serie nr. 3 la naționale, Irina Fetecău s-a impus în finală cu 5-7, 6-1, 7-6(5) în fața jucătoarei Miriam Bulgaru (Olimpia București). ”Acesta este primul meu titlu de campioană națională la individual, și este un titlu la care visez de când am participat la primul meu Campionat Național, la 10 ani, și pe care îl câștig acum, la 20 de ani. Asta mi-am propus la începutul turneului și mă bucur că am câștigat. A fost cu atât mai frumos cu cât a fost un meci extrem de disputat, un meci spectaculos, și mă așteptam la asta, pentru că Miriam este o jucătoare foarte valoroasă, iar noi am avut multe meciuri disputate în ultima vreme”, a declarat, pentru site-ul FRT, noua campioană a României.

irina_fetecau

Victor Crivoi, care a lăsat deoparte cariera de jucător profesionist, a cucerit titlul și la dublu mixt, alături de eleva sa, Andreea Mitu. ”Nu mă întorc în circuitul profesionist. Eu sunt antrenor acum și mă concentrez foarte multe pe antrenorat, lăsând la o parte cariera mea de jucător. Joc doar de păcere”, a declarat Crivoi pentru siteul FRT.

Rezultatele sportivilor de la Dinamo

Simplu masculin

Victor Crivoi – locul 1

Dacian Crăciun – locul 2

Simplu feminin

Irina Fetecău – locul 1

Elena Gabriela Ruse – locul 3

Dublu masculin

Alex Luncanu / Dacian Crăciun – locul 1

Dublu feminin

Elena Gabriela Ruse – locul 3 (cu Diana Enache)

Dublu mixt

Victor Crivoi – locul 1 (cu Andreea Mitu)

Vasile Antonescu / Gabriela Ruse – locul 2

CS Dinamo, 03 octombrie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 238 guests online