Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Dinamo – campioana nationala la echipe de dublu U16

Tenis. Dinamo – campioana nationala la echipe de dublu U16

Campioni_U16_echipe_mixteSecția de tenis a CS Dinamo, coordonator Dianne Samungi, și-a mai trecut în cont un titlu național. Fetele și băieții s-au impus la Campionatul Național pe echipe de dublu la categoria de vârstă U16, după o evoluție entuziasmantă. Deși a abordat competiția cu mai mulți componenți sub limita de vârstă, Dinamo nu le-a lăsat nicio șansă adversarilor.

Competiția s-a desfășurat la Centrul Național de Tenis de la București, iar finala a fost pe cât de frumoasă, pe atât de dramatică. Dinamo s-a impus în fața echipei CSM București cu 2-1, punctul decisiv fiind adus de echipa de dublu mixt formată din Fatima Keita (14 ani) și Nicholas Ionel (15 ani). Cei doi jucători dinamoviști au întors soarta meciului după ce adversarii au fost la numai două mingi de victorie.

Pentru Dinamo au jucat: Nicholas Ionel și Radu Papoe la dublu masculin, Ilinca Amariei și Fatima Keita la dublu feminin și Fatima Keita și Nicholas Ionel la dublu mixt. Din echipă au mai făcut parte Simona Ogescu și Andrei Trăistaru.

Meciurile finalei

Nicholas Ionel, Radu Papoe – Cezar Crețu, Radu Macovei 1-6, 6-7

Ilinca Amariei, Fatima Keita – Ana Maria Țăranu, Alexandra Iordache 6-3, 6-2

Fatima Keita, Nicholas Ionel – Cezar Crețu, Ana Maria Țăranu 5-7, 7-6, 12-10.

CS Dinamo 19 septembrie 2017

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 273 guests online