Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Dinamo, campioana nationala la echipe Under 18 masculin

Tenis. Dinamo, campioana nationala la echipe Under 18 masculin

CN_Under_18_2017Secția de tenis a CS Dinamo și-a mai adăugat un titlu național în palmaresul anului 2017. Succesul a venit în cadrul Campionatelor Naționale pe echipe Under 18, la masculin. Jucătorii antrenați de Dianne Samungi și Constantin Cosmescu au terminat naționalele cu victorii pe linie. La feminin, Dinamo s-a clasat pe locul doi.

Echipa masculină a fost formată din Vlad Dancu, Edris Fetisleam, Ioan Dan Abrudan, Ionel Nicholas David (15 ani), Ioan Luca Videan, Cristian Filip Jianu (16 ani). Rezultatele din blocul final: 3-1 cu Daimon Sport Club, 5-0 cu CSM București, 4-1 cu Tenis Club București.

La feminin, singura înfrângere a dinamovistelor a fost în fața echipei clasate în final pe locul întâi, scor 2-3 cu CSS Ploiești. Rezultatul este cu atât mai demn de remarcat cu cât din echipă a făcut parte Fatima Keita, o jucătoare de numai 14 ani, iar alte două au avut 15 ani. Componența echipei: Dalina Ilinca Amariei (15 ani), Nicole Gabriela Tătăruș, Gabriela Izabela Novac, Simona Ogescu (15 ani), Fatima Keita (14 ani).

CS Dinamo, 14 octombrie 2017

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 280 guests online