Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Fatima Keita, campioana nationala U14

Tenis. Fatima Keita, campioana nationala U14

fatimaPrimele titluri naționale din 2017 au fost decernate săptămâna trecută, la Centrul Național din cadrul Federației Române de Tenis, unde s-au desfășurat Campionatele Naționale Individuale de Iarnă U14. Ca mai mereu în ultimul ani, Dinamo nu a lipsit de pe lista cluburilor laureate, prin titlul câștigat la simplu de Fatima Ingrid Keita.

Cap de serie nr. 1, Fatima Keita a dispus cu 7-5, 7-5 în finala disputată cu favorita cu numărul 6, Silvia Maria Costache, de la CSS Mircea Eliade, din București. Cele două finaliste au făcut pereche la dublu, ele încheind competiția pe locul trei.

fatima_2

La masculin, Vlad Breazu (CS Dinamo) s-a clasat pe locul doi la dublu, alături de Matei Palcau (Știința Constanța). În finală, cei doiau cedat cu 2-6, 7-6, 8-10 în meciul cu Andrei Nica / Alexandru Stupar.

CS Dinamo, 16 ianuarie 2017

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 281 guests online