Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Filip Jianu, în semifinalele Campionatului European din Cehia

Tenis. Filip Jianu, în semifinalele Campionatului European din Cehia

filip_jianuTenismanul dinamovist Filip Jianu s-a calificat în semifinalele Campionatului European U14 de la Plzen (Cehia). Cap de serie numărul 4, valorosul jucător român a trecut în sferturile de finală de sârbul Mihailo Popovic (favorit nr 10), cu 2-6, 7-5, 6-3. În penultimul act, Filip Jianu îl va întâlni sâmbătă pe spaniolul Nicolas Alvarez Varona (favorit 7). În acest an, Jianu și Varona s-au mai întâlnit în turul 3 al turneului Petits AS (Tarbes / Franța), ibericul câștigând cu 7-6, 6-1.
Filip Jianu este cel mai bine clasat jucător dintre cei patru rămași în competiție. În cealaltă semifinală se întâlnesc Wojciech Marek (Polonia / 5) și Duje Ajdukovic (Serbia / 8).
Până în semifinale, tenismanul dinamovist a trecut pe rând de Admir Kalender (Croația) 7-6, 6-4, Jean Marc Malkowski (Elveția) 6-2, 6-3 și Dawid Tanczala (Polonia) 6-3, 6-1.
La dublu, perechea Filip Jianu / Nini Dică (favoriți nr 2) a fost învinsă în sferturi de finală de cehii Jiri Lehecka / Andrew Paulson, 3-6, 6-4, 10-8.
CS Dinamo, 24 iulie 2015, ora 21:20

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Online Guests

We have 393 guests online