Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Filip Jianu, victorie la Chisinau. Primul titlu ITF din cariera

Tenis. Filip Jianu, victorie la Chisinau. Primul titlu ITF din cariera

Jianu8Tenismanul dinamovist Filip Cristian Jianu a câștigat la finele săptămânii trecute turneul ITF Grad 5 de la Chişinău, acesta fiind primul său titlu ITF din carieră. Tânărul jucător care va împlini 15 ani în septembrie, antrenat de Constantin Cosmescu, s-a impus în finala turneului după 6-4, 6-3 cu ucraineanul Igor Karpovets, favoritul cu numărul 2.

Acesta din urmă a reușit, în drumul lui spre finală, să îi elimine, în sferturi, pe românul Vladislav Melnic, iar în penultimul act pe un alt român, Eugen Durnescu.

Traseul lui Filip Jianu (favorit nr. 7) la Chișinău a fost următorul: turul 1 – 6-1, 6-0 cu Adam Arbet (Slovacia), turul 2 – 6-4, 6-2 cu Cristian Andreescu (România), turul 3 – 6-2, 6-1 cu Harry Butler (Marea Britanie), semifinale – 6-3, 4-6, 6-2 cu Ilya Degoduk (Ucraina), finală – 6-4, 6-3 cu Igor Karpovets (Ucraina).

CS Dinamo, 09 iunie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 292 guests online