Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Florin Mergea a venit sa-si vada colegii de la Dinamo

Tenis. Florin Mergea a venit sa-si vada colegii de la Dinamo

florin_si_daiana_mergeaAflat într-o pauză forțată, din cauza unei accidentări suferite la Jocurile Olimpice de la Rio, Florin Mergea a făcut miercuri o vizită la Clubul Sportiv Dinamo, pentru a-și vedea colegii. Vicecampionul olimpic din proba de dublu a fost însoțit de soția sa, Daiana, și s-a întreținut cu președintele CS Dinamo, George Cosac. "Îmi pare rău că nu pot să joc la US Open, dar urmăresc cu interes turneul", a declarat Mergea.

După finala de dublu de la Rio, Florin Mergea a acuzat o durere la degetul mare de la piciorul stâng, controlul medical ulterior evidențiind o problemă a osului sesamoid. "Nu există tratament miraculos în această situație. Trebuie să fac pauză. Sper să mă fac bine cât mai repede, pentru că mai sunt patru turnee importante până la finalul anului", a declarat Florin.

Horia Tecău, cel de-al doilea vicecampion olimpic al CS Dinamo, a debutat cu o victorie la US Open. Alături de partenerul său din ultimul timp, olandezul Jean Julien Rojer, Tecău s-a impus în turul inaugural la New York, scor 6-1, 6-3, în partida disputată împotriva "dublului" format din Florian Mayer (Germania) şi Julian Knowle (Austria). În turul secund, Tecău și Rojer îi vor avea ca adversari pe M. Pavic (Croația) – M. Venus (Noua Zeelandă).

CS Dinamo, 01 septembrie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 297 guests online