Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Gabriela Ruse, finala in Franta, la turneu de 50K

Tenis. Gabriela Ruse, finala in Franta, la turneu de 50K

Ruse_Franta_2016_loc_2Jucătoarea Elena Gabriela Ruse, una dintre cele mai promițătoare sportive de la secția de tenis a CS Dinamo, a reușit o performanță notabilă săptămâna trecută. Ea a jucat finala turneului ITF de 50.000 USD de la Joue-les-Tours (Franța). Chiar dacă a cedat în ultimul act, cele 48 de puncte WTA câștigate i-au permis să urce pe locul 278 mondial.

Elena Gabriela Ruse a avut o săptămână foarte bună la turneul ITF Joue-Les-Tours. După ce a eliminat-o în primul tur pe favorita numărul 1 a turneului, sârboaica Ivana Jorovic (134 WTA), scor 7-5, 6-4, Ruse le-a depășit apoi pe Quirine Lemoine (Olanda) 6-3, 4-6, 6-4, Vera Lapko (Belarus) 6-4, 3-6, 6-2 și pe Diana Marcinkevica (Letonia) 6-2, 6-3. În finală, jucătoarea de la Dinamo a cedat în două seturi, 6-3, 6-3, în fața belgiencei Maryna Zanevska (cap de serie numărul 2 / 128 WTA), scor 6-3, 6-3.

Elena Gabriela Ruse a început anul pe locul 642 WTA, iar acum a urcat până pe 278, un salt considerabil pentru o sportivă care va împlini 19 ani abia luna viitoare. Înaintea turneului din Franța, Gabriela era pe locul 334.

CS Dinamo, 24 octombrie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Online Guests

We have 229 guests online